Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent søges til Tørring Skole

Om jobbet

På Tørring Skole er vi ved at oprette et tilbud til børn med muskelsvind og har derfor brug for at ansætte en Social- og sundhedsassistent, der kan varetage den opgave, der er omkring børn med muskelsvind i en skolekontekst. Det er både i en klassekontekst og de opgaver der er omkring det enkeltes barns træning og udvikling. Stillingen er på 37 timer.

Tørring Skole har 440 elever fordelt på 0.-10. klasse heraf 100 SFO børn samt 50 ansatte. Vi arbejder systemisk omkring den enkelte elevs læring og trivsel. Vores indsatsområde handler om at skabe bæredygtige inkluderende læringsmiljøer, med specielt fokus på visuel guidning og forældresamarbejde.

Jobbet:

Som hjælper til børn med muskelsvind, arbejder du sammen med både pædagoger, lærere og én anden hjælper til børn med muskelsvind. Ud over den praktiske del som hjælper, skal du sammen med dine kolleger stå for at sætte rammen og indholdet omkring elevernes læring og træning ud fra den enkeltes behov. Eleverne med muskelsvind kan komme fra hele skolen og er et fleksibelt tilbud, som skræddersyes til den enkelte elev.

Du skal have et neuropædagogisk- og mentalliserende mindset, med forståelse for og kompetencer omkring Low arousal og systemisk tænkning.

Du skal kunne udfordre gængs tankegang, men samtidig arbejde efter den aftalte agenda og pædagogik.

Og du skal have et tæt samarbejde med forældrene om at imødekomme barnets behov i skoletiden.

Din profil

Vores forventninger til dig:

Vi ønsker os en ny kollega, som er åben og villig til et tæt teamsamarbejde. Du er fagligt ambitiøs og klar til at yde en indsats og tage din del af ansvaret for et godt arbejdsmiljø. Vi sætter stor pris på humor.

Du skal være uddannet Social- og sundhedsassistent og gerne have erfaring med målgruppen. Du skal have viden om liftning, personlig hygiejne og træning af funktioner. Du skal være stærk i relationsarbejdet, robust og vedholdende, men samtidig have en god fornemmelse for de udfordringer du kommer tæt på i kontakten til familierne i det udvidede forældresamarbejde.

Til gengæld vil vi kunne bidrage med ambitiøse og hjælpsomme kolleger, en skole med højt til loftet og rig mulighed for at være med til at udvikle noget nyt og spændende.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Hvis du vil vide mere

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte SFO- og Indskolingsleder Ralf Andersen på tlf. 3045 6457 eller på mail: ralf.andersen@hedensted.dk

Ansøgning

For at komme i betragtning til jobbet skal der ansøges elektronisk via linket.

Sidste ansøgningsfrist er mandag den 23. november 2020 og ansættelsessamtaler vil finde sted torsdag den 26. november 2020.

Startdato 1. januar 2021 eller hurtigst muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.