Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent som VIP-medarbejder til aftenvagt i Ørestad Plejecenter -Profilplejecenter hvor kunst og kultur skaber livsglæde og fællesskab

Team 1 søger en ny kvik kollega som tager fælles ansvar for vores kerneopgave: Ørestad Plejecenter danner ramme om et frit, trygt og meningsfuldt liv for de personer som bor, arbejder eller kommer i huset – ved at inspirere og involvere hinanden hver eneste dag.

Du skal varetage en aftenvagt fra kl. 15-23 alle mandage og tirsdage, samt fredag, lørdag og søndag i lige uger. Stillingen er således på 28 timer ugentligt i gennemsnit med arbejde hver 2. weekend.

Du skal arbejde sammen med en anden social- og sundhedsassistent, samt en kort vagt 17-21 og vi har 24 beboere. Der er en ansvarshavende aftensygeplejerske for hele plejecenteret der varetager uddelegeret ledelse, faglig sparring og sygeplejerskeopgaver.

Du skal kunne levere faglig kvalitet i pleje og omsorg til borgerne på Ørestad Plejecenter, følge retningslinjer og tage initiativ til egen udvikling.

Du skal være autoriseret social- og sundhedsassistent og kunne bestå en prøve om medicinhåndtering og gældende retningslinjer.

Byens bedste beboere og medarbejdere – og hele tiden bedre
Ørestad Plejecenter inddrager borgernes ressourcer og ønsker i vores tilrettelæggelse af hverdagens aktiviteter og plejecentrets drift. Derfor skal du som VIP-medarbejder være indstillet på at udvikle dit faglige og personlige potentiale ud fra borgernes behov – og derfor er vi som arbejdsplads altid i bevægelse.

Plejecentret arbejder med IHI inspireret forbedringsmetode, og har opnået flotte resultater med det – og du vil være en afgørende medspiller i disse processer. Forbedringsmetoden bygger på anvendelsen af data og hurtige afprøvninger – og derfor er der ikke langt fra ide til handling hos os.

De øvrige VIP-medarbejdere siger: "Her er fællesskab og faglig sparring", "man bliver inddraget og er en del af både velkendte og nye processer", "her kan man virkelig udvikle sig fagligt", "her er tydelig og lydhør ledelse", "gode inspirerende kolleger i en hverdag hvor ikke to dage er ens".

Vi ønsker en ny kollega, som:   

 • bruger sin faglighed til at inddrage borgerne i plejen
 • har humor, let til smil og et glimt i øjet
 • har erfaring med demensramte personer
 • interesserer sig for borgeren som "det hele menneske" og derfor ser muligheder i at tilpasse pleje og aktiviteter med udgangspunkt i borgerens perspektiv
 • gør op med "som vi plejer", ser muligheder i det ukendte, har lyst til at lære noget nyt og bruger sin indlevelsesevne til at skabe trygge rammer for borgerne, samt er en god sparringspartner for kolleger
 • omsætter sin faglige viden om hygiejne, både i pleje og køkken

Dine vigtigste opgaver

 • Tage sundhedsfagligt ansvar for medicinhåndtering og uddelegerede opgaver
 • Planlægning og udførelse af personlig pleje i høj kvalitet
 • Læse og dokumentere i CURA
 • Kende retningslinjer og træde i karakter i akutte situationer
 • Planlægge vagten og dens opgaver sammen med kollegerne
 • Tage ansvar for og deltage i kvalitetsarbejdet i huset
 • Forebygge følelsen af ensomhed hos udsatte beboere

Vi tilbyder

 • Introduktionsperiode og oplæring ud fra fælles program
 • Engagerede, smilende og nysgerrige kolleger
 • Oplæring i brugen af CURA og øvrige systemer
 • Aktivt arbejdsliv med træning i arbejdstiden
 • Høj kvalitet i medicinhåndtering og opgaveløsning
 • Mulighed for opkvalificering og kurser ud fra Kbh´s kursuskatalog
 • Fælles supervision og teamfokuseret udvikling

Vil du være vores kollega?
Stillingen er ledig fra den 1. januar 2021 eller snarest derefter. 
Løn forhandles efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere, så kan du kontakte teamleder Trine Klintebjerg på 2492 0039.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 25. november 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 48/49.

Ørestad Plejecenter er del af Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune. Plejecentret er del af Lokalområde Syd, der desuden har ni øvrige plejehjem, Sundhedshuse, Hjemmepleje og Sygepleje. Ørestad Plejecenter er beliggende i byudviklingszonen Ørestad Syd. Metroen går lige til døren. Se www.kk.dk for yderligere information om at arbejde i Københavns Kommune. På Københavns Kommunes hjemmeside kan du også hente ældrepolitikken, samt kommunens Sundhedspolitik.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.