Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent, sygeplejerske eller social- og sundhedshjælper, dagvagt til HUS A, Plejecenter Tandsbjerg

Pr. 1. juni. 2021 eller efter aftale er der en ledig stilling i dagvagt.

Der arbejdes ud fra principperne i Leve-bomiljø. Sammen med dine kolleger tilrettelægger du omsorgen og plejen til 24 beboere fordelt i 2 boenheder, så beboerne oplever at være respekterede og kan føle sig trygge. Beboere og kolleger skal opleve, at du er nærværende i samarbejdet. Du må være en god kollega i teamet. Du skal fremme de positive stemninger. Du må have faglige kundskaber og viden om aldersforandringer og de særlige sygdomme, der er knyttet til høj alder. Den enkelte beboers livshistorie er unik og giver mening i samarbejdet mellem dig og beboeren om tilrettelæggelsen af hverdagen.

Plejecenterets vision er de positive oplevelser for beboere, medarbejdere og gæster. Og vi arbejder med afsæt i kerneopgaven: Livet Leves Hele Livet, hvor vi hjælper den enkelte beboer til at leve sit eget liv i vores rammer.

Medarbejderstaben består af engagerede og motiverede sosu-hjælpere, sygehjælpere, sosu-assistenter, sosu-elever, praktikanter, ernæringsassistenter og husassistenter. Der er tilknyttet 2 centersygeplejersker til Plejecenteret

Har dette fanget din interesse? Så er du er velkommen til at ringe evt. for yderligere oplysninger til daglig leder Susanne Elmelund 88 72 67 87.

Løn- og ansættelsesvilkår henføres til overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og Forbundet af Offentligt Ansatte og DSR.

Der gennemføres løbende samtaler, hvorfor stillingsopslaget vil blive taget ned, når rette kandidat er fundet.

Ansøgningen bedes sendt elektronisk. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, CV og relevante bilag.

Der anmodes om en straffeattest forud for ansættelsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.