Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til ældre udsatte i midlertidigt ophold - aftenvagt

Social- og sundhedsassistent til udsatte beboere i midlertidigt aflastningsophold - aftenvagt

CareMatch søger for Arbejde Adlers Aflastning, København -

Med din faglige viden og erfaring skal du hjælpe svært syge, udsatte mennesker, der efter hospitals-ophold skal rehabiliteres sundhedsmæssigt og socialt. De har ofte et tidligere misbrug og tilbydes midlertidigt ophold på grund af omfattende behov for pleje og omsorg. Vi lægger vægt på at tilføre respekt og værdighed til det enkelte menneske i et sundhedsfagligt udfordrende og varieret miljø.

Aftenvagt med erfaren og dygtig kollega

Din dygtige kollega i aftenvagten, Maria, har mange års erfaring hos os. Maria er en meget erfaren social- og sundhedsassistent, som også har et godt greb om beboernes behov for sociale aktiviteter, hygge og nærvær.

Værdibåret arbejde med udsatte

Afdelingen rummer 16 kvinder og mænd under 65 år. De midlertidige ophold er af meget varierende længde. Det er vigtigt for os, at vores beboere oplever, at vi aktivt yder høj faglig kvalitet og har et tydeligt fokus på ligeværdighed og omsorg for det hele menneske.

Din faglige og personlige profil

Du ser værdien i alle mennesker og kan støtte deres fysiske og psykiske rehabilitering. Du er fagligt stærk, omhyggelig og leverer høj kvalitet i medicinhåndtering og dokumentation. Du er bevidst om din kommunikation og har mange redskaber at trække på i kontakten til andre mennesker.

Det er vigtigt at du:

  • Har bred somatisk erfaring
  • Evt. har erfaring med psykiatri, misbrug eller socialt udsatte
  • Er god til samarbejde og skabe sammenhæng

Om Arbejde Adlers Aflastning

Vi er en værdibåren, selvejende institution tilknyttet Landsforeningen Arbejde Adler. Vi er kendt for at kunne rumme og hjælpe mennesker, som lever utraditionelt eller på kanten af samfundet.

Læs mere på www.arbejdeadlershus.dk.

Yderligere oplysninger

Vi samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Du opfordres til at kontakte Mads Lindhardt Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk, hvis du ønsker at høre mere eller besøge os.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi kigger på dem løbende.

Stillingen er 5-2 med weekend i ulige uge i tidsrummet 15-23. Vi tilbyder løn efter overenskomst og et godt arbejdsmiljø. Der er gratis parkering på arbejdspladsen og gode offentlige transportmuligheder i nærheden. I april 2021 flytter vi til en flot nybygget institution midt på Amagerbrogade.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.