Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til aftenarbejde på Krogholmgård


Bomiljø for ældre borgere med demenssygdom, hvor den gode hverdag er omdrejningspunktetOm jobbet

Bofællesskaberne Krogholmgård består af 4 huse, hvor der i hvert hus bor 8 beboere, der har diagnosen demens.Krogholmgård er et leve-bo-miljø, og du skal arbejde ud fra principperne beskrevet i bogen ”Leve-bo-miljø” af Mette Søndergård, være med til at videreudvikle det og skabe et varmt og trygt miljø for beboerne. Et af vores vigtige arbejdsredskaber (supervision) til at få et godt samarbejde med beboerne og hinanden er Marte meo metoden. Om aftenen arbejder vi i et team, der samarbejder om pleje og omsorg til 16 beboere fordelt i to boenheder, men der er også et godt samarbejde de fire huse imellem. Hvert team har en afdelingsleder, en gruppekoordinator, pædagoger, ergoterapeut, social-og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og derudover er der en tværgående fysioterapeut og samarbejde med sygeplejersker fra et nærliggende plejecenter.Arbejdet omfatter pleje- og omsorg, primært til de 16 beboere der bor i samme team. Ud over pleje- og omsorg, skaber vi det gode hverdagsliv for beboerne, det omfatter bl.a. daglige aktiviteter, lettere madlavning og anretning, gå-ture, hygge i haven, sang, hønsehold og udflugter.Aktuelt har vi fokus på at udvikle tilbuddet til beboerne, så de får større mulighed for at udfolde deres liv med meningsfulde aktiviteter, musik og bevægelse og i tæt kontakt med naturen. Vi har et bredt kompetenceudviklingsprogram for medarbejderne med interessante og udfordrende muligheder. Vi søger at minimere beboerenes behov for medicin og optimere tilbuddet i leve- bomiljøet.Som social- og sundhedsassistent vil du indgå i dette arbejde, og i arbejdet med bl.a. forebyggelse, inkontinens, dysfagi, palliation og dokumentation. Du vil få tæt samarbejde med dine kolleger, afdelingslederne, sygeplejerskerne og fysioterapeuten.

Du er uddannet social- og sundhedsassistent og har gerne min. 1 års erfaring, er stabil og har en god energi. Du har faglige overvejelser i forhold til at arbejde i et leve-bo-miljø, og med ældre mennesker, der har en demensdiagnose. Det er vigtigt for dig at udføre dine opgaver med høj kvalitet og bidrage aktivt til et godt samarbejde med både beboere, deres familier, frivillige og dine kolleger.

Du skal være interesseret i at lære Marte meo metoden at kende, og arbejde aktivt med den i det daglige. Du må have evnen til at skabe nærvær for beboerne og gode professionelle samarbejdsrelationer til kollegerne.

Derfor skal du vælge os

Vi arbejder i en ressourcestærk kommune, og har fokus på kvalitetsudvikling. Vores arbejde tager udgangspunkt i vores tætte samarbejde med beboerne, deres familier, en kreds af frivillige hjælpere, kollegerne og andre samarbejdspartnere. Du får medindflydelse på egen dagligdag og gode muligheder for faglig udvikling. Der er løbende supervision efter Marte meo metoden

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 28 timer pr. uge i aftenarbejde, med arbejde hver 2.weekend.

Stillingen er ledig pr. 1.marts eller efter aftale.

Ansættelse er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Bofællesskabet Krogholmgård er et varmt og trygt hjem for beboerne, hvor beboerne er aktive i eget liv. Krogholmgård er også en arbejdsplads, hvor omsorgen til beboerne og deres familier funderer sig på faglig viden, flerfagligt samarbejde, engagement, rummelighed og udholdenhed.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

I ansøgningen skal du begrunde, hvorfor du vil arbejde netop på Krogholmgård.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning


Samtaler: Afholdes løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her