Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Er du social- og sundhedsassistent? Så er du måske vores kommende kollega på Plejecenter Sjælsø

Har du et ønske om at arbejde et sted, hvor medindflydelse, faglig udvikling og gode kolleger er rammerne for et alsidigt og spændende job inden for ældreplejen? Så læs videre her

Om jobbet

Du bliver en del af et velfungerende team på 3 medarbejdere, der varetager pleje og omsorg for vores 19 beboere. Du skal i samarbejde med sygeplejersken, planlægge, udføre, evaluere og dokumentere, forløbene for de enkelte beboere. Herudover vil du også være med til at varetage de mange forskellige opgaver, små som store, der naturligt opstår på et plejecenter, hvor dagene aldrig er ens.

Du skal være med til at skabe en tryg og meningsfuld hverdag, med udgangspunkt i beboernes individuelle behov og ønsker. Du bidrager til vores ugentlige faste aktiviteter, såsom, banko, højtlæsning, musik, og fredagsbar, og har du nye ideer, er de også mere end velkomne.

Din profil

Du er uddannet Social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring indenfor ældreplejen. Du er ansvarsbevidst, initiativrig, og fleksibel. Du møder på arbejde med godt humør, og en god energi. Du er en teamplayer og fungerer godt i en gruppe, hvor arbejdsglæde er i højsæde, og fagligheden vægtes højt.

Herudover forventer vi, at du inden for dit kompetenceområde, er i stand til selvstændigt at vurdere, hvornår du selv kan tage en beslutning, og hvornår det er vigtigt at inddrage dine kolleger.

Sidst håber vi, at du er rig på idéer og er i stand til at omsætte dem i hverdagen. Her tænker vi både i forhold til, hvordan vi kan gøre tingene nemmere og mere effektive for os selv i hverdagen, men især til spændende, udfordrende og sjove aktiviteter for vores beboere.

Derfor skal du vælge os

Du skal vælge os, hvis du er på udkig efter en arbejdsplads, hvor medindflydelse, faglig udvikling og dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger, er rammen for et alsidigt og spændende job, og hvor et godt grin i løbet af dagen er noget vi vægter rigtig højt.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, og hvor idéer bliver grebet. Det gode arbejdsmiljø er i højsæde, og næsten alt kan lade sig gøre.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 28 timer pr. uge med start 1.april 2020, gerne før.

Ansættelse på plejecenter Sjælsø er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Om os

Plejecentret Sjælsø er en del af Rudersdal Kommune, og ligger med udsigt over Sjælsø i naturskønne omgivelser. Bus 196 kører lige til døren fra Birkerød st.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vil glæder os til at høre fra dig.

Samtaler: afholdes løbende


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.