Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

social- og sundhedsassistent til aftenvagt i plejeboligerne på

Vi søger en sosu-assistent til aftenvagt i plejeboligerne på

Bronzealdervej i Odder

 

En af vores aftenvagter er gået på pension. Derfor søger vi en ny kollega – gerne en autoriseret sosu-assistent 30 timer pr. uge fortrinsvis i aftenvagt. Stillingen er ledig pr. 1. marts 2018, så ansættelse kan om muligt være fra denne dato. En senere ansættelsesdato er også mulig.  

 

På Bronzealdervej er der 60 plejeboliger fordelt i 6 huse med 10 lejligheder i hver. Personalet i husene arbejder i teams, der hver har sin egen teamkoordinator.

 

Plejeboligerne er nye og moderne og blev taget i brug i 2009.

 

Vi arbejder ud fra filosofien i EDEN Alternative, som tager afsæt i et aktivt og værdigt liv. Der er husdyr i alle husene. Læs mere om EDEN på www.edenindenmark.dk/.  


 
 

Vi har stort fokus på mulighederne i den tværfaglige indsats, og samarbejder som sosu-personale, sygeplejersker, terapeuter, ernæringsfagligt personale og servicepersonalet om at skabe et aktivt hverdagsliv på Bronzealdervej. 

 

Personalets samarbejde bygger på vores grundlæggende værdier, som i alt sin enkelthed går ud på, at vi vil være ordentlige ved hinanden. Læs mere på www.odder.dk, hvor du finder information om plejeboligerne på Bronzealdervej.

 

Vi har et velfungerende Fællesråd og en Aktivitetsforening med 45 frivillige, som aktivt tager del i at få skabt det hverdagsliv, som beboerne ønsker.

 

Vi har stort fokus på madens betydning for det gode hverdagsliv. Vi udvikler hele tiden på at gøre maden og måltidet til en fælles oplevelse, og på at medinddrage beboerne i de beslutninger, der skal træffes.

 

Vi søger en sosu-assistent med et godt overblik, der har forståelse for det aktive hverdagsliv, sundhedsfremme og forebyggelse, og som kan indgå i det tværfaglige samarbejde. Vi vægter gode samarbejdsevner, høj faglighed, kreativitet, musik og sang, krop og bevægelse, udeliv, spontanitet, fleksibilitet og initiativ.

 

Vores arbejdsplanlægning foregår i Time Care.

 

Har du lyst til at blive ansat på Bronzealdervej, vil vi opfordre dig til at sende en ansøgning senest kl. 8.00 fredag den 16. februar 2018. Du ansøger ved at trykke på knappen ”ANSØG” til højre.

 

Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du kontakte:

  • Teamkoordinator Kristina Jensen på 87 80 32 61 / mobil 20 90 23 08

  • Ass. leder Hanne Kofoed 20 90 23 06

 

Løn i henhold til overenskomst

Ansættelsessamtaler finder sted torsdag den 22. februar 2018 eller efter aftale.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her