Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Nybodergården

Plejehjemmet Nybodergården søger en fagligt dygtig og ambitiøs social- og sundhedsassistent til aftenvagt 28 timer om ugen fra den 1. marts 2018 eller efter aftale.   
 
Nybodergården er et smukt plejehjem beliggende i det gamle Nyboder kun ca. fem minutters gang fra Østerport Station. Plejehjemmet er en selvejende institution under en bestyrelse og har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Her bor 54 beboere fordelt på to plejeafdelinger. Dagligt besøger pensionister vores Café, hvor de har mulighed for at købe velsmagende mad fra vores eget køkken.
 
En kollega har søgt orlov, hvorfor vi søger en social- og sundhedsassistent. Vi værner om værdier som ordentlighed, selvbestemmelse og livskvalitet i beboernes hverdagsliv. Vi arbejder bl.a. med kvalitet og patientsikkerhed og deltager i et tværsektorielt projekt SiSam fra den 1. januar 2018, derudover har vi undervisning hver 14. dag ved vores læge tilknyttet plejehjemmet. Vi har fokus på den gode indflytning, kommunikation, faglighed og en professionel adfærd krydret med nærvær i nuet i beboerens hjem. Vi dokumenterer i et mobilt dokumentationssystem CURA bygget op om FS111 og indsatskataloget for sygepleje. I år skal vi bl.a. arbejde systematisk og mere strategisk med kompetenceudvikling med afsæt i et konkret kompetenceværktøj i tilknytning til den individuelle udviklingssamtale. Nybodergården har en god trivsel med fokus på arbejdsfællesskabet, det tværfaglige samarbejde og et godt arbejdsmiljø, hvor vi fremmer sundheden også i arbejdstiden.
 
Hvem søger vi?
Nybodergården søger en social- og sundhedsassistent, der vil gøre en forskel. Vi ønsker en kollega med nogle års erfaring indenfor det kommunale område og den ældre medicinske patient.  
 
Som social- og sundhedsassistent hos os har du et stort medansvar for kvaliteten af sygeplejen og omsorgen for husets beboere. Du indgår i et tæt fagligt, konstruktivt, respektfyldt, dynamisk og udviklende samarbejde med dine kolleger, husets ledelse, kvalitets- og udviklingssygeplejersken og sygeplejerskerne.
 
Vi søger en social- og sundhedsassistent, der formår at omsætte egen høje faglighed med en effekt i kvalitet og patientsikkerhed, der medfører beboeroplevet værdi og sammenhæng. Vi ønsker, at fremme sundhed og yder en professionel sundheds- og sygepleje. Vi arbejder med afsæt i København Kommunes politikker og strategier, og vi bidrager i det nære og samlede sundhedsvæsen gennem en tværfaglig og tværgående indsats gennem sammenhængende forløb. Vi arbejder fagligt og refleksivt ud fra triage af beboerne gennem strukturerede og faste tavlemøder i afdelingerne.  
 
Vi forventer, at du udviser respekt omkring, at vi arbejder i beboernes hjem. Vi søger en social- og sundhedsassistent, som formår at tilføre klinisk praksis en høj faglighed via sine kliniske færdigheder. Du har en reflekterende, rehabiliterende, superviserende, vejledende og pædagogisk tilgang, idet du ser fagligheden i relation til beboere og pårørende, andre faggrupper og samarbejdspartnere samt vores elever og studerende. I Nybodergården varetager vores social- og sundhedsassistent den ansvarshavende funktion i huset ved behov.
 
Løn- og ansættelsesvilkår: 
Stillingen er en aftenvagt på 28 timer om ugen med vagt 7/7 begyndende fra torsdag til onsdag. 
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst samt efter kvalifikationer.  
 
Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte os for en uformel snak, yderligere informationer og indhentning af stillings- og funktionsbeskrivelse. Kontakt vores afdelingssygeplejerske Berit H. Bregnhoved på 3348 1939.
Du er også velkommen at besøge vores hjemmeside: https://nybodergaarden.kk.dk.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 5. marts 2018
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Sosu.Assistenter søges

FORENEDE RENGØRING A/S

Sosu. Assistenter søges Sosu. Assistenter søges til vores kunder. Vi er Bl.a Leverandør til følgende kommuner: Ishøj,Vallensbæk,Brøndby,Albertslund,Høje-Taastrup,Rødovre,Glostrup,Hvidovre,Dragør og Tårnby, Grev, Solrød og Køge Har du sjæl og persona...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet SOSU-assistent

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sosu-assistent vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt at du har en solid og alsidig baggrund, fra hospitalsvæsne...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Timelønnet SOSU-assistent

Vikarkorpset

Vikarkorpset på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital søger timelønnet sosu-assistent vikar Vilkår Som vikar i Vikarkorpset, arbejder man på mange forskellige afsnit. Det er derfor nødvendigt at du har en solid og alsidig baggrund, fra hospitalsvæsne...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Social- og sundhedsassistenter i aftenvagt til Plejeboligcenter Ryholtgård

Ryholtgård Plejen 1. Sal

Kunne du tænke dig at være en del af en arbejdsplads med fokus på kvalitet, faglighed, udvikling og godt samarbejde? Ryholtgård på Rymarksvej i Hellerup søger fra 1. april 2018 to erfarne social- og sundhedsassistenter til aftenvagt 24,5 timer om ug...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Afløsere og tilkaldevikarer søges til plejecenter

Ingeborggården

Plejehjemmet Ingeborggården på Frederiksberg søger afløsere og tilkaldevikarer til fast weekendarbejde, sommerferieafløsning og tilkald til akutte vagter. Du har interesse for plejen af ældre beboere med komplekse behov, er positiv og imødekommende ...