Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Skjulhøjgård - et hyggeligt plejehjem med fokus på sammenhold og trivsel

Er du god til at planlægge dit arbejde, og kan du skabe den gode aftensstemning for vores søde beboere? Vi søger en social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt på vores lille hyggelige plejehjem.

Hvem har vi brug for?

Vi leder efter dig, som sætter din faglighed højt, og som bidrager til, at vores borgere får den støtte, der skal til, for at de bevarer og forbedrer deres livskvalitet. Vi gør os umage med vores arbejde og vægter samvær, personligt rum og respekt for den enkelte beboer meget højt.  Det er derfor vigtigt, at du har en god fornemmelse for borgernes individuelle behov og forstår at tilgodese dem.

Derudover er det også essentielt for os, at du

  • kan planlægge dit arbejde, så du er velforberedt – også i de travle perioder
  • evner at skabe den rolige og hyggelige aftensstemning
  • kan samarbejde i teams og på tværs af afdelinger
  • har en ordentlig omgangstone med både borgere og dine kollegaer

Hvad tilbyder vi dig?
Stærkt sammenhold — hos Skjulhøjgård møder du en arbejdsplads med motiverede og engagerede medarbejdere, som har et meget stærkt sammenhold på tværs af afdelinger og faglige baggrunde.

Ordentlighed — vi gør meget ud af at have en god og respektfuld omgangstone: Vi taler pænt til hinanden — og ikke om hinanden.

Tydelig ledelse — vores ledelse er synlig og nærværende, sætter rammerne, udstikker retningen og tager ansvar. Ledelsen er samtidig åben, tillidsfuld og lydhør over for dine ønsker som medarbejder og dine behov og input til dagligdagen.

God introduktion — som ny medarbejder deltager du et introduktionsprogram, der klæder dig på til at arbejde hos os. De første tre måneder af din ansættelse er prøvetid. Undervejs i din prøvetid holder vi evalueringssamtale med dig, hvor vi taler om, hvordan det går.

Lidt om os
Skjulhøjgård er et hyggeligt plejehjem med fokus på det gode måltid. Vi har guldmærket i økologi og laver det meste fra bunden i vores eget produktionskøkken. Vi har 40 beboere fordelt på tre etager og gode omgivelser – bl.a. en stor atriumgård, hvor vi har mange aktiviteter for borgerne og en skøn have med bl.a. et stort orangeri og en petanquebane.

Du kan læse mere om os her.

Det praktiske
På Skjulhøjgård har vi tre teams fordelt på tre etager. Arbejdstiden er på 28 timer ugentligt. Mødetid er kl. 15.00-23.00. Rul 2-5-mandage og tirsdage og weekend i ulige uge.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. marts 2021 eller umiddelbart derefter.

Mere informaion
Vil du vide mere om både stillingen og om Skjulhøjgård som arbejdsplads, er du mere end velkommen til at kontakte teamleder Jannie Røge på 3366 8604 eller afdelingsleder Birgitte Høgsbo på 3366 8602..

Søg via nedenstående link senest torsdag den 25. februar 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra den 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.