Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Tagenshus Plejehjem

Tagenshus søger social- og sundhedsassistent til aftenvagten

Mens du surfer rundt mellem stillingsannoncerne, så tag et lille ophold her. Vi søger nemlig dig, en dansk autoriseret social- og sundhedsassistent, som ser det som en fordel for privatlivet at arbejde om aftenen.

Vi vil gerne ansætte dig i en fast stilling for at give dig tryghed og stabilitet i ansættelsen og samtidig profiterer vores dejlige beboere af en medarbejder, der trives hos os.

Du er en faglig velfunderet medarbejder, der vil være med til at drage pleje og omsorg for beboerne. Du skal kunne lide at have med demente at gøre, så du skal have en god portion tålmodighed.

Tagenshus er et nyere, mindre og moderne plejehjem som åbnede 1. september 2011.
Huset har 55 plejehjemspladser fordelt på er 3 afdelinger.
Afdeling A og afdeling C er almindelige plejeafdelinger med 22 beboere fordelt på 2 etager. Afdeling B har 11 beboere og er en særlig afdeling for beboere med alkoholproblematikker og psykiatriske udfordringer.

Boligerne er opført efter almenboliglovgivning, og administreres af boligselskabet Tårnbyhuse.


Tagenshus arbejder ud fra princippet helhedspleje. Det betyder at alle opgaver fra personlig pleje og omsorg, rengøring, aktiviteter og tilberedelse af mad udføres af samtlige ansatte i plejen.

Dine kolleger er alt fra servicemedarbejdere, social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassistenter, sygeplejersker, socialpædagoger, en fysioterapeut og en administrativ medarbejder.

Vi sætter trivsel for vores beboere og medarbejdere meget højt, og arbejder ud fra en vision om at livet skal leves hele livet.

Hos os har du mulighed for at bringe din faglighed i spil. Aftenvagten arbejder med stor selvstændig i teamet og det kræver absolut at du er en teamplayer. Du skal sætte barren højt og skal altid have beboeren i centrum. Beboerne vil nyde, at du kræser lidt om dem, du har måske selv familie, der bor på plejehjem, så du ved, hvad beboerne savner? Har du det i dig, så er Tagenshus måske din nye arbejdsplads!

Dine arbejdsopgaver er at:
 • samarbejde om at løse sygeplejefaglige opgaver på tværs af huset og øvrige vagtlag

 • give beboerne et meningsfuld hverdags liv i alle livets faser

 • skabe hygge og tryghed for beboerne

 • løbende varetage den ansvarshavende funktion i samarbejde med dine øvrige kollegaer

 • foretage daglig dokumentation (Cura system)

 • løse plejeopgaver

Din profil:
 • Uddannet social- og sundhedsassistent med dansk autorisation

 • Har ægte interesse i plejehjemsbeboere

 • Du ønsker at give beboerne værdi i den pleje og omsorg du udfører

 • Har gode samarbejdsevner, og fremstår med ro og autoritet også i konflikt situationer

 • Tåler at arbejde i et område/fag som ofte kan være præget af afmagt, frustrationer og vrede

 • Du trives med udfordringer, og har en anerkendende tilgang til beboere, pårørende og kollegaer

 • Du er positiv og ønsker en arbejdsplads, der er præget af varme og harmoni for vores beboere, deres pårørende og dine kollegaer

Vi tilbyder
 • Et hus med masser af udfordringer

 • God introduktion

 • Varierende arbejdsopgaver, fleksibilitet og tilrettelæggelse af egne arbejdsopgaver

 • Medindflydelse på egen og husets udvikling

 • Løbende kursus tilbud og mulighed for efteruddannelse

 • Personalegoder bl.a. massage, biografbilletter, sundhedsforsikring mm

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt eller efter aftale. Stillingen er på 28 timer pr uge i et 5/2 rul. (Hver mandag og tirsdag, samt fredag/lørdag/søndag i lige uger).

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil den rette kollega er fundet. Når dette er sket, vil jobopslaget blive fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med FOA efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.


Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere information om stilling er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Trine Hillhouse på tlf.: 32464622 eller 30336974


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.