Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ved Hjemmeplejen i Kjellerup Vest

Faglig dygtig social-og sundhedsassistent, med ønske om at være med til at udvikle fagligheden i aftenvagten søges til hjemmeplejen Kjellerup vest.

Hjemmeplejen Kjellerup vest søger en dygtig Social-og sundhedsassistent til ren aftenvagt, eller primær aftenvagt på mindst 24 timer og max 32 timer, med weekendvagt hver 2. uge. Opstart gerne allerede fra november 2020, eller snarest derefter.

Vi ønsker at løfte fagligheden og udviklingen i vores aftenvagtgruppe ved at udvide fra 1 til 2 assistentruter. Der er ansat 3 assistenter i forvejen, så mange dage er der 2 assistenter på arbejde i aftenvagt allerede, men vi vil gerne have 2 assistenter alle dage.
Således vil holdet bestå af 2 assistentruter og 4-5 hjælperruter, alt efter opgavetyngden.

I sektionen for ”borgere i eget hjem” sker der rigtig meget nu og i den kommende tid, hvor vores kerneopgave bliver ”at støtte borgerne i at leve et så selvstændigt liv som muligt, så længe som muligt”. Dette indebærer meget mere fokus på rehabilitering i det daglige, implementering af skærmbesøg i større grad, og mere fokus på faglighed hos den enkelte, og det tværfaglige samarbejde.

Denne tilgang til arbejdet skal du være med til at styrke og udvikle i aftenvagten, sammen med dine kollegaer. Der er selvfølgelig også andre opgaver som insulingivning, kateterskyl, medicindispensering, TOBS, m.m. Men din primære motivationskilde skal være, at se meningen med vores kerneopgave, og i fællesskab med dine kollegaer løfte fagligheden i den retning.

Desuden vægter jeg, som leder, arbejdsmiljøarbejdet højt, og det forventes, at du aktivt deltager i vores interne arbejdsmiljømøder 2 x årligt, hvor medarbejderne selv arbejder med de emner, der rører sig, og er med til at skabe et godt arbejdsmiljø i både dagvagt og aftenvagt.

Lyder det lige som et job for dig? Så se filmen her og få et endnu bedre indblik i at være social- og sundhedsassistent hos os.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Som primær aftenvagt får du udover det almindelige ulempetillæg også et fast årligt tillæg på 5600kr.

Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte lokalleder Christina Elbers Andersen på mail: christinaelbers.andersen@silkeborg.dk eller telefon: 2170 4737

Ansøgningsfrist torsdag 31. december 2020. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.

Når vi ansætter personale inden for sundheds- og omsorgsområdet, er det en betingelse, at den person vi ønsker at ansætte, kan fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.