Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til aktivitets- og samværstilbud

Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og har du lyst til at arbejde med borgere med multiple funktionsnedsættelser i dagtilbud, så kan Ejegod nu tilbyde en stilling med mulighed for dette.

Om os
Ejegod er en del af AKU-center i Frederikssund Kommune, og vi tilbyder primært aktivitet og samvær efter Servicelovens § 104 med udgangspunkt i neuropædagogik. Stillingen, som vi slår op her, er en nyoprettet tilføjelse til de pædagogisk uddannede kollegaer i vores værksted Spiren, hvor målgruppen er borgere med multiple funktionsnedsættelser.

Personaleteamet i Spiren vil bestå af dig og tre-fire socialpædagoger, der arbejder tæt sammen om de seks tilknyttede borgere. For sundhedsfaglig sparring har vi en SSA ansat i et andet team på Ejegod, og der er yderligere to SSA´er og en sygeplejerske ansat i AKU-centeret, som du kan sparre med om sundhedsfaglige emner.

Om stillingen
Som SSA i Spiren vil du i hverdagen arbejde med borgernes personlige pleje, sondeernæring, kommunikation og sansemotoriske aktiviteter ud fra borgernes §141 handleplaner.

Du indgår på lige fod med dine pædagogiske kollegaer, men tager i dagligdagen fagligt ansvar i forbindelse med sundhedsfaglige spørgsmål og indsatser.

Du vil være den, der primært varetager den sundhedsfaglige dokumentation i teamet, mens dine kollegaer vil stå for den pædagogiske del.

Om dig
Du er uddannet SSA med stærke kompetencer inden for sondeernæring, forflytning, personlig pleje samt observation og håndtering af kramper. Herudover har du erfaring med målgruppen, kan aflæse nonverbale og kan bruge tegn til tale.

Hvis du har kendskab til supplerende alternativ kommunikation, sansemotorik og/eller neuropædagogik, vil det være en klar fordel.

Ud over det faglige er det væsentligt for stillingen, at du hviler i dig selv og din faglighed, at du udstråler ro og har et godt overblik. Du skal have lyst til at arbejde tværfagligt, bidrage aktivt til opgaveløsningen (både i eget team og på tværs af Ejegod) og skabe gode rammer med borgeren i centrum.

Og endelig er det vigtigt, at du har et gyldigt kørekort til almindelig bil.

Vi tilbyder

  • Et job uden aften- og weekendvagter
  • Et arbejdsmiljø med engagerede kollegaer
  • God introduktion
  • Ekstern supervision og mulighed for kompetenceudvikling

Mere information
Stillingen er på 37 timer om ugen med start den 1. januar 2021.

Ansøgningsfristen
er den 22. november kl. 23.00, og vi afholder samtaler den 25. november.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.
På Ejegod har vi røgfri arbejdstid.

Hvis du vil vide mere,
er du velkommen til at ringe til daglig leder Malene Olsen på telefon 61 99 32 19 eller gå ind på vores hjemmeside https://ejegod.frederikssund.dk/.

Ansættelsesforhold
fastansættelse, fuld tid

Tiltrædelse
1. januar 2021

Kontakt
Daglig leder Malene Olsen på telefon 61 99 32 19

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.