Social og sundhedsassistent til Aktivitetscenter Fønix

Om jobbet:
Stillingen er på 30 timer/uge..

Arbejdet består i at støtte og vejlede borgerne i alle livets facetter med udgangspunkt i den enkelte borgers ønsker for bevægelsen i eget liv. Du skal have blik for den enkelte borgers egne kompetencer og muligheder og lægge vægt på, at lade borgeren tage ansvar for egne valg og fravalg i livet. Målet er højeste mulige grad af selvhjulpenhed.
Fysisk aktivitet prioriteres højt.


Din profil:

  • Du er uddannet, social og sundhedsassistent
  • Du har kendskab til Rett syndrom, epilepsi og socialpædagogiske metoder, herunder neuropædagogik.
  • Du er robust og kan handle velovervejet i en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med borgere med meget forskellige behov.
  • Du kender dig selv og dine reaktionsmønstre og kan tage ansvar. Du kommunikerer direkte og tydeligt, og kan give og tage imod feedback fra kollegaer, ledelse, borgere og andre samarbejdspartnere.
  • Du er engageret, ansvarsbevidst, lægger vægt på samarbejde, respekterer forskellige fagligheder, er loyal overfor fælles beslutninger og er professionel.
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger – uden at lukke øjnene for udfordringer. Du kan rumme både behovet for forudsigelighed og hverdagens variation og omskiftelighed.
  • Du er en medarbejder, borgere, kollegaer og ledelse kan regne med!


Derfor skal du vælge os:

  • Vi er et åbent og engageret arbejdsfællesskab, hvor din viden og erfaring er velkommen. Vi stiller krav til os selv og hinanden og tilbyder – og forventer - løbende kompetenceudvikling.
  • Stor indflydelse i jobbet mht. den pædagogiske tilrettelæggelse, planlægning og øvrige medarbejdervilkår.
  • Høj faglighed og seriøs interesse for dit arbejdsmiljø, herunder gratis tilbud om coaching, fysioterapi, kiropraktik m.v. via Hedensted kommunes sundhedsordning.


Løn og ansættelsesvilkår:
Løn  og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.


Hvis du vil vide mere:
Har du spørgsmål vedr. stillingen kan du rette henvendelse til Teamleder Jeanette Nielsen 23655776.


Ansøgning:
Ansøgningsfrist den 11 maj 2018

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler d. 24 maj. 2018 i Fønix, Ege vej 7c 8783 Hornsyld.
Vi opfordrer alle uanset alder, køn, race og etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling


Om os:
Aktivitets center Fønix søger en Social og sundhedsassistent. Flg. vil blive vægtet højt, at du har kompetence, interesse og erfaring i forhold til Rett syndrom, Epilepsi og neuropædagogik, og at du vil bringe dine kompetencer i spil, så de kan bidrage til udviklingen i Fønix.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vi søger to SSA og en SSH til fast aftenvagt.

Berit´s Hjemmepleje A/S

Vi har travlt og søger tre nye kolleger. Der er tale om faste stillinger på 28 timer i et fast 5-2 rul i aftenvagt. Arbejdsopgaver:Rengøring, personlig pleje osv. i private hjem. Kvalifikationer: Du er uddannet SSA SSH.Du brænder for dit fag og for ...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Plejecenter Sofiegården

Plejecenter Sofiegården

Hedensted
Om jobbet Vi søger en social- og sundhedsassistent til fast aftenvagt. Du skal kunne rumme 50 beboere på 5 etager i samarbejde med de øvrige kolleger, som er både social- og sundhedshjælpere, pædagoger og social- og sundhedsassistenter. Tiltrædelse ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Social- og sundhedsassistent til nattevagt på Plejecenter Sofiegården

Plejecenter Sofiegården

Hedensted
Om jobbet Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling som nattevagt. Som nattevagt arbejder du 6 dage og har fri 6 dage, og du arbejder altid sammen med en anden kollega. Arbejdsopgaverne vil primært være tilsyn hos alle beboere, h...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Social- og sundhedsassistent søges til arbejdsplads med et godt fællesskab

Skanderborg Kommune

Social- og sundhedsassistent søges til fast stilling på 32 35 timer uge til Plejecenter Kildegården fra den 1. juli 2018 eller snarest muligt.Arbejdstiden er fortrinsvis dagvagter med arbejde hver 3. weekend, hver 2. er muligt hvis dette ønskes.Arbe...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Social- og sundhedsassistent i barselsvikariat til Landsbyen Sølund Boenhed 6

Skanderborg Kommune

Hus 6 søger en social- og sundhedsassistent i et barselsvikariat, 32 timer ugentligt, frem til 1. marts 2019, med mulighed for forlængelse. Boenheden Boenhed 6 består af to huse, med 8 lejligheder i hver. I hus 5 bor der 3 kvinder og 5 mænd i leveal...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018