Social- og sundhedsassistent til akut-geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

Akut geriatri

Har du lyst til at arbejde med akut geriatri – med den svækkede ældre patient/borger der bliver indlagt med komplekse medicinske problemstillinger er det lige dig vi søger.

Vi søger 1 SSA til fastansættelse i vores sengeafsnit fra 01.05.18 eller efter aftale.

Stillingen er på 32-37 timer pr. uge med blandede vagter og med vagt hver anden weekend.

Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 22 geriatriske sengepladser.

Vi behandler, plejer og vurderer patienter med faldproblematikker, faldende funktionsniveau, forvirringstilstande, infektioner og uafklarede symptomer hos den ældre. Vi lægger stor vægt på, at holde fokus på patienternes akutte og aktuelle sygdomme samtidig med at vi arbejder ud fra den rehabiliterende tanke, så patienten ikke taber yderligere funktion under indlæggelsen.

Vi har et tæt samarbejde med læger, fysioterapeuterne, ergoterapeuterne der deltager daglig i genoptræning af vores patienter.

Alle patienter med geriatriske problemstillinger tilbydes tværfaglige vurderinger, undersøgelser og behandlinger. Vi lægger stort vægt på samarbejde med pårørende som vi opfatter som en vigtig ressource for vores patienter. Der er tilknyttet et ambulatorie til vores afdeling.

Din profil

Du har lyst til at udføre, videre udvikle/ eller lære den akutte geriatriske sygepleje i tæt samarbejde med engagerede kollegaer.

Du kan se værdierne i at arbejde tværfagligt til gavn for de geriatriske patienter, og evner at indgå i et veletableret tværfagligt samarbejde

Du er interesseret i, sammen med dine kommende kollegaer, at bidrage til den faglige udvikling i afsnittet.

Du kan se dig selv arbejde både med sygepleje til den sårbare patient gruppe, samt øvrige patientgrupper

Du trives med at tilrettelægge samt være ansvarlig for sygeplejen til både de kompliceret og svært syge, samt de mere ukompliceret patienter

Du ser patienter og pårørende som samarbejdspartnere, og kan prioritere og strukturere dine opgaver, så patienterne og pårørende oplever en omsorgsfuld og helhedsorienteret sygepleje

Vi tilbyder dig…

Engagerede kollegaer, der brænder for arbejdet med den geriatriske patient

En stilling hvor du har mulighed for at udfordre dig selv og din sygepleje både i det tværfaglige samarbejde, men også i selvstændig tilrettelæggelse af din sygepleje.

Et arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på at have et højt fagligt niveau og en anerkendende kultur, hvor åbenhed, engagement og arbejdsglæde er nøgleord.

En afdeling som er uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende og SSA-elever og vejledning derfor er en naturlig del af det daglige arbejde.

Din introduktion vil bestå af en individuel tilpasset oplæring med en eller to mentorer ud fra dine kompetencer. Du bliver en del af et team, hvor du arbejder tæt sammen med engagerede, dedikerede og dygtige kolleger og hvor du har mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning.

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte afdelingssygeplejerske Marian Tronhjem, 24 92 09 35.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Knud Lavard Centret søger to social- og sundhedsassistenter/hjælpere til nattevagt

Social- og Sundhedscenter

Fanger ord som: stor faglighed, individuel omsorg og empatisk kommunikation din interesse, skal du søge nattevagtstillingerne på Knud Lavard Centret. De to nattevagtstillinger er på 28 timer pr. uge og er nyopslåede grundet udvidelse af opgaver. Knu...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

SSA - Smedegade plejecenter

Slagelse Kommune

Slagelse
Beboerne på Smedegade plejecenter mangler en engageret og faglig dygtig social og sundhedsassistent 32-37 timer ugentligt pr. 1. juni 2018De har brug for netop dig, til at hjælpe dem med at udfolde det levede liv og her ud fra planlægge den pleje og...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Respiratorisk faglært hjælper til børneordning i Køge

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS

Søges: Social- og sundhedsassistent til faglært respiratorisk ordning ved 3-årig pige i Køge OMRÅDE: Køge Kommune JOBBESKRIVELSE: Borger er en skøn 3 årig pige, tracheostomeret og i respiratorisk behandling 24 timer i døgnet grundet Pierre Robin Sek...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Social- og sundhedsassistent til Retspsykiatrisk lukket afsnit SL8, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Slagelse
Social- og sundhedsassistent til regionale afdeling for Retspsykiatri (RAR) lukket afsnit SL8. Vi søger social- og sundhedsassistenter, der vil være med til at tegne psykiatriens fremtid. Du vil blive en del af vores allerede veletablerede plejeteam...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Social- og sundhedsassistent til Retspsykiatrisk lukket afsnit SL11, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Slagelse
Ønsker du at kommunikere med mennesker og ikke til mennesker? Ønsker du en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde vægtes højt? Ønsker du en arbejdsplads, hvor sikkerhed er i fokus? Så mangler vi dig til Afsnit SL11, Afdeling for Retspsykiatri. A...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018