Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til bofællesskab for mennesker med demens

Om jobbet

Drømmer du om, at arbejde med mennesker med demens og, at være en del af et team hvor faglighed, læring og godt arbejdsmiljø går hånd i hånd? Så er stillingen som social- og sundhedsassistent i bofællesskabet Æblehaven måske noget for dig.

Æblehaven er et skærmet bofællesskab for mennesker med demenssygdomme. To af de i alt 24 pladser i Æblehaven er midlertidige pladser til mennesker i afklarende forløb. Fysisk er Æblehaven delt i tre mindre enheder med hver 8 lejligheder og et fælles ophold i hver enhed.

En af vores kolleger har valgt, at gå i aftenvagt og vi søger derfor en social- og sundhedsassistent til vores dagteam.

Dit arbejde vil – i samarbejde med teamets øvrige assistenter - bestå i, at planlægge, koordinere, udføre og dokumentere grundlæggende sygepleje- og omsorgsopgaver samt yde praktisk bistand til en gruppe udvalgte beboere. Du skal i et tværfagligt samarbejde med Æblehavens øvrige medarbejdere være med til fortsat, at skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne – og deres familier – bl.a. gennem hverdagsaktiviteter og samvær.

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedsassistent og har særlig interesse for demensspecialet. Du har en kreativ tankegang og næres af, at ikke to arbejdsdage er ens. I din daglige praksis arbejder du for, at den enkelte beboer oplever livskvalitet og får opfyldt grundlæggende psykiske og fysiske behov i overensstemmelse med Tom Kidwoods teori om personcentreret omsorg. Du er pædagogisk, tålmodig og rolig i dit møde med beboeren, og du tager afsæt i den enkelte beboers sundhed, ressourcer og behov. Du arbejder helhedsorienteret og ser beboerens familie som en betydningsfuld og vigtig samarbejdspartner.

Det er ikke en forudsætning at du har erfaring fra specialet så længe, at du er klar på at lære nyt og udvikle dig – både gennem den daglige praksis, det tværfaglige samarbejde med kolleger og evt. gennem eftervidereuddannelse. Hvis du er nyuddannet social- og sundhedsassistent (eller bliver det inden længe), er du også meget velkommen til at søge stillingen.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter et godt kollegaskab og positivt arbejdsmiljø højt. Vi vægter faglig nysgerrighed, medarbejderudvikling og, at lære af hinanden på tværs af faggrupper og erfaring højt. Vi tilbyder medindflydelse på egen arbejdsdag, og vi har rammerne og et fremmøde til, at du kan arbejde fokuseret med det som er meningsfyldt for den enkelte beboer.

Du vil blive en del af et engageret og positivt indstillet tværfagligt team bestående af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygeplejersker og pædagoger. Ledelsestilgangen er anerkendende – vi er sammen nysgerrige, ser muligheder fremfor begrænsninger.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 32 timer/uge i dagvagt med weekendarbejde hver 3. weekend. Da vores kollega netop er rykket til aftenteamet, er stillingen til besættelse nu eller efter aftale snarest muligt.

Om os

Æblehaven er en demensfaglig selvstændig afdeling under Plejecenteret Frydenholm. Plejecentret består samlet af Frydenholm (59 permanente plejeboliger), bofællesskabet Æblehaven (24 boliger til borgere med demens) samt daghjemmene Frydenholm og Skovvang.

På Plejecentret Frydenholm lægger vi vægt på, at sikre vores beboere og borgere optimale tilbud, og har sammen fokus på – på tværs – at samarbejde om, at sikre gode overgange for borgerne samt mulighed for meningsfulde aktiviteter og samvær i hverdagen.

Vi er beliggende på Kongevejen i Holte, tæt på naturskønne omgivelser og med gode forbindelser til offentlig transport.

For yderligere information om Æblehaven se https://www.rudersdal.dk/aeblehaven

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ayoe Lindgreen på tlf. 46 11 22 81 eller via e-mail: ayli@rudersdal.dk.

Samtaler: samtaler afholdes løbende efter aftale


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.