Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Botilbuddet Odinsgård

Til botilbud i Vojens i spændende udvikling og med stor medarbejderindflydelse søger vi en social- og sundhedsassistent til en fuldtidsstilling pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter.

Botilbuddet Odinsgård har gennemgået en større strukturel og kulturel forandring. Det betyder, at vi nu arbejder ud fra et stærkt sundhedsfagligt grundlag, med udgangspunkt i neuropædagogik med løbende intern kompetenceudvikling. For det kommende år er det bl.a., krop-sans og kommunikation, kost, pårørendeprojekt, sansehaveprojekt, foruden spændende pædagogiske tværgående arbejdsgrupper. Der er et stærkt fokus på sundhedsfaglige indsatser og dokumentation, som dagligt varetages af fire social- og sundhedsassistenter, heraf en som supporter. Vi vil gerne styrke det sundhedsfaglige yderligere og ønsker derfor at ansætte endnu en social- og sundhedsassistent.

Hvis du ser dig selv som fagligt godt funderet, kan samarbejde med såvel pædagoger, PAU’er, terapeuter m.fl. og er du forandringsskabende, kan se dig selv i et vedvarende udviklingsarbejde, skal du helt klart skynde dig at sende os din ansøgning.

Alle borgere som bor på Odinsgård har behov for massiv støtte, hjælp og vejledning af såvel pædagogisk og sundhedsmæssig karakter. Kerneopgaven er at sikre borgerne gode liv.

Fortæl gerne i din ansøgning, hvordan du ser dig som medspiller på Odinsgård, og kan medvirke til, at vi bliver det bedste botilbud.

Som ny kollega:

  • Du har erfaring med borgere, eller har lyst til at arbejde med borgere, med forskellige psykiatriske og neurologiske diagnoser
  • Du skal have erfaring med somatiske tilstande
  • Du kan tage ansvar for gennemførelse af personlig pleje med høj kvalitet, indgå i forflytninger ved brug af diverse hjælpemidler, f.eks. Vendlet samt forstå og anvende sundhedsfaglige instrukser
  • Du skal have gode IT-kundskaber, kendskab til opdatering i FMK og kunne udføre faglige beskrivelser på højt niveau. Vi anvender Nexus og Sekoia
  • Du skal kunne påtage dig ansvaret som medicinansvarlig
  • Du formår at være igangsættende, men samtidig kunne følge op og afslutte opgaver
  • Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tankegang, og derfor skal du have stærke sociale kompetencer, være loyal mod faglige beslutninger og kunne håndtere uforudsigelighed. Desuden forventer vi, at du kan samarbejde bredt med såvel behandlingsansvarlige læger, hospitaler og øvrige samarbejdspartnere
  • Du vægter samarbejdet med pårørende højt, og kan inddrage dem i arbejdet omkring den enkelte borger
  • Du kan tage medansvar, søge indflydelse, give kollegaer faglig sparring, og dermed bidrage til udvikling af det faglige niveau.
Du kan læse mere om Odinsgård her på vores hjemmeside.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst med FOA.
                             
Yderligere oplysninger
Få mere at vide om stillingen hos sundhedsfaglig supporter Katja Kjær på telefon 29 36 58 13.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest mandag den 12. april 2021, kl. 12.00

Samtaler forventes afholdt onsdag den 14. april 2021 fra kl. 09.00.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.
Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.