Social og sundhedsassistent til dagvagt, gr. 10

Hjemmeplejen

Vil du være social- og sundhedsassistent i fremtidens hjemmepleje, ”det nære sundhedsvæsen” i gr. 10 Espergærde, hvor viden og samarbejde prioriteres høj?

Hjemmeplejen Gruppe 10 Espergærde, der holder til på Gylfesvej 17 D, søger en social- og sundhedsassistent.

Stillingen er fortrinsvis dagvagt med weekendvagt hver 3. weekend.

Hvem er vi
I Hjemmeplejen arbejder vi med helhedspleje og er i rivende udvikling. Vi har fokus på hverdags-rehabilitering og patientsikkerhed. Ydermere arbejder vi med tidlig opsporing og triagering, hvor social- og sundhedsassistenterne også spiller en vigtig rolle.

Som social- og sundhedsassistent i hjemmeplejen er du en vigtig brik i den faglige udvikling og i det tværfaglige samarbejde. Du skal derfor være faglig stærk, kunne motivere og formidle både til borgere, kolleger og andre faggrupper i hjemmeplejens samarbejde.

Vi er en velfungerende hjemmepleje med gode kolleger og en nytænkende ledelse. Gruppen er tværfagligt sammensat med social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter samt sygeplejersker. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og højt humør, hvilket er væsentligt i en til tider travl hverdag.
Vi har et godt uddannelses miljø for studerende og elever.

Vi ser gerne, at du:


  • At du har ssa vejlederuddannelsen eller har lyst til at få den

  • At du har lyst til at arbejde med at sikre kvaliteten til vores borgere

  • At du arbejder selvstændigt og anerkendende med respekt for samarbejdet

  • At du er fleksibel, ser muligheder og kan tænke innovativt

  • At du er omstillingsparat og forandringsvillig

  • At du evner at bevare overblikket og kan prioritere i en travl hverdag

  • At du har erfaring fra en hjemmepleje, men det er ingen hindring

For at komme tættere på borgeren når vi dokumenterer er vi ved at implementere tablets til alle sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Vi er på vej i en ny struktur hvor vi sammenlægger Hjemmeplejen til tre større distrikter og vi er ved at implementere FSIII og Nexus.

Ansøgning
Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 22. april 2018

Ansættelsessamtaler finder sted: Løbende
Løn: efter gældende overenskomst

Ved personalemæssige spørgsmål til stillingen kan du kontakte Distriktsleder Tina Madsen 41868556, ved faglige spørgsmål kan du kontakte sygeplejefaglige ansvarlige Nina Barbre 21181093. Du er også velkommen til at komme forbi og besøge os på Gylfesvej 17 D, 3060 Espergærde.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent søges til Plejehjemmet Birkebo

Plejehjemmet Birkebo

Helsingør
På Birkebo ønsker vi at udvide vores stab af social- og sundhedsassistenter, da vi oplever at beboernes kompleksitet og behov øges, og vi dermed har brug for assistenternes kompetencer. I 2018 har vi fokus på udvikling af sygeplejen og dokumentation...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Social og sundhedsassistenter til dagvagt, gr. 03

Helsingør Kommune

Helsingør
HjemmeplejenVi mangler dig og dine kompetencer som social- og sundhedsassistent med et skarpt øje!Vi søger nye kolleger primært til dagvagt (35-37 timer)Hjemmepleje i Helsingør Kommune stræber efter fortsat at være bedst til plejen hos vores borgere...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Social og sundhedsassistent til aftenvagt

Helsingør Kommune

Helsingør
Hjemmeplejen Vi søger social- og sundhedsassistent til vores aftenvagt Hjemmeplejen i Helsingør gruppe 08 Gruppe 08, der holder til på Vapnagård, Folehaven 18 i Helsingør, søger ny kollega til et fast rul i aftenvagt. Vi søger en kollega der ønsker ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Vi søger en SSA til Pilebo, der brænder for rehabilitering og komplekse borgerforløb

Fredensborg Kommune

Helsingør
Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem den akutte, komplekse og rehabiliterende pleje? Og vægter du faglighed, engagement og tværfagligt samarbejde højt? Så er det dig vi søger! Pilebo søger en social- og sundhedsassistent til dagvagt p...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Social- og Sundhedsassistent, 37 timer ugentligt, til Bofællesskabet Valhalla

Helsingør Kommune

Helsingør
Center for Rusmidler, Omsorg og Støtte, Bofællesskabet Valhalla søger en Social- og Sundhedsassistent 37 timer ugentligt med tiltrædelse pr. 1.7.2018. Bofællesskabet Valhalla, SEL § 85, ABL § 105 stk. 2, består af 14 etværelses lejligheder og et fæl...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018