Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Langgadehus

Plejehjemmet Langgadehus er hjem for 72 borgere i alderen 56-100 år. Vi lægger stor vægt på at skabe et hjem og en hverdag fuld af livskvalitet med udgangspunkt i den enkeltes behov.

 Vores værdier i hverdagen er, at vi

  • er imødekommende
  • er der for hinanden
  • tager ansvar
  • er nytænkende – et hus i bevægelse

Vi søger en kollega, som helst har erfaring som social- og sundhedsassistent, men det er ikke et krav, da vi tilbyder grundig introduktion. Hvis du indenfor de næste tre måneder afslutter din assistentuddannelse, er du velkommen til at søge allerede nu.

Du er en habil it-bruger og har erfaring med at dokumentere, og du både taler og skriver dansk. Du reflekterer over egen praksis og tilegner dig viden, og du kan arbejde i et team ud fra husets værdier og tage medansvar for helheden, så vi påvirker hinanden positivt og udnytter hinandens kompetencer optimalt. Derudover besidder du overblik og rummelighed til professionelt at have kontakt til beboere og pårørende, og kan justere arbejdet efter beboernes behov og ønsker i forhold til tid, sted og fleksibilitet. Du kan arbejde tværfagligt, rehabiliterende og omsorgsfuldt.

Vi tilbyder

  • en ambitiøs arbejdsplads i forandring, hvor målet er øget livskvalitet for borgerne, arbejdsglæde for medarbejderne og høj faglig kvalitet
  • et plejehjem, som har implementeret velfærdsteknologi i stort omfang og er testcenter for ny teknologi – vi er i samme hus som Living Lab
  • engagerede og veluddannede kollegaer
  • træning i arbejdstiden og røgfri arbejdsdag
  • kurser og efteruddannelse

Langgadehus stod færdigbygget i 2011, og er en del af visionen for lokalområdet, hvor et tidligere industriareal er omdannet til en ny, levende bydel, hvor mennesker i alle aldre bor, handler, arbejder, går i skole og dyrker deres fritidsinteresser. Langgadehus er en selvejende institution med stærke arbejdertraditioner, egen bestyrelse og driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Se mere på www.langgadehus.dk.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst. Stillingen er med tiltrædelse den 1. december 2020 eller efter aftale. Timetal aftales individuelt, men vi tilbyder op til 37 timer ugentlig. Du skal arbejde hver tredje weekend.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Hanne Flintrup på 8256 4911 eller forstander Barbara Lisemose på 2049 1989 for at høre nærmere om stillingen, eller for at lave aftale om et besøg på Langgadehus.

Ansøgningen vedlægges CV, uddannelsesbevis og autorisationsid.

Søg via nedenstående link senest mandag den 19. oktober 2020
Vi holderholder samtaler den 26. oktober.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.