Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Omsorgscenteret Nordhøj

Har du lyst til at blive en del af et stærkt arbejdsfællesskab, så kan vi tilbyde en fast dagvagt stilling, på 35 timer ugentligt og weekendvagt hver anden uge.

Du vil blive tilknyttet Nordvænget 19, hvor der er 32 boliger, og som er en afdeling for mennesker der har et bredt plejebehov. Du kommer til at arbejde tæt sammen med faglig dygtige kollegaer, som du kan spare med.

Omsorgscenteret Nordhøj er beliggende i Skibby. Her er i alt 50 boliger. Du kan læse mere på vores hjemmeside Omsorgscenteret Nordhøj. Omsorgscentret hører organisatorisk sammen med Omsorgscentret De Tre Ege i Jægerspris.

Det søger vi
Vi søger dig, der brænder for at arbejde med ældre mennesker, og gennem det daglige arbejde har fokus på at beboerne har indflydelse på egen hverdag samt at skabe livskvalitet for beboerne.
Derfor er det vigtigt at du er fagligt engageret, har et godt tværfagligt samarbejde, og yder støtte og omsorg ud fra vores fem kerneværdier som er faglig dygtighed, engagement, samarbejde, gensidig tillid samt respektfuld kommunikation er fundamentet for vores daglige arbejde, og skal afspejle sig i din tilgang til såvel beboere, pårørende, samarbejdspartnere på tværs af sektorer og kollegaer.

Høj faglighed og gode udviklingsmuligheder
Vi arbejder med rehabiliterende tilgang, Marte Meo og personcentreret omsorg i det omfang det er muligt, så beboerne kan være i eget liv længst muligt.

Vi holder daglige triagemøder med henblik på tidlig opsporing af begyndende sygdom.

Vi har plejehjemslægeordning, hvilket sikrer et tæt samarbejde med lægerne. Vi bruger FSIII metoden og fagsystemet Cura til dokumentation.

Vores mål er at få værdierne til at leve i hverdagen, så de afspejler sig i vores handlinger, og beboerne herigennem opnår høj livskvalitet.

Beboerne har indflydelse på eget liv, og oplever at bo og leve trygt og godt.

Centret tilbyder aktiviteter og træning, og kompetenceudvikling sker både på interne / eksterne kurser og ved læring på vores beboerkonference, som afholdes en gang om måneden for at sikre kontinuitet og kvalitet i plejen med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens metodehåndbog.

Et godt arbejdsliv med tværfaglig sparring
Vores arbejdsmiljø er præget af samarbejde, faglig og tværfaglig sparring, tillid og engagement. Vi løser kerneopgaven ud fra en tværfaglig forståelse.

Yderligere oplysninger
Har du lyst til at komme forbi, eller har du spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte områdeleder Rikke Marstrand på telefon 21 53 78 33.

Ansøgningsfrist
22. marts 2021 kl. 12.00.

Der afholdes samtaler løbende og efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsesforhold
Fastansættelse, 35 timer ugentligt

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Kontakt
Områdeleder, Rikke Marstrand, telefon 21 53 78 33

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.