Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til demensafdelingen i Område Kærdalen

Social og sundhedsassistent søges til demensafdelingen, Område Kærdalen, med tiltrædelse 01.06. 2018 eller efter aftale. Stillingen er på 32 timer, 2½ weekend over 6 uger.   
 
Demensafdelingen søger ny kollega til vores super engagerede team, hvor samarbejdet prioriteres meget højt i den fælles løsningen om kerneopgaven. Her arbejdes der ud fra en rehabiliterende tilgang og lægges stor vægt på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, hvor borgerne og hverdagslivet til stadighed er i fokus.  
Demensafdelingen består af 14 faste boliger og en nat plads. Derudover er der 3 midlertidige pladser og en ferie bolig. I tilknytning til afdelingen er der et demensdaghjem, hvor der kommer op til 8 hjemmeboende borgere alle hverdage.  
 
Du kan se dig selv i følgende beskrivelse: 
  • Du har god situationsfornemmelse, et godt overblik og kan lide at arbejde med det uforudsigelige. Du skal selv kunne planlægge din tid og holde overblikket i forhold til planlægningen, i tæt samarbejde med dine kollegaer og gruppelederen. Du bliver en del af et stærkt team med høje kompetencer, hvor din tilgang til samarbejde på tværs og til opgaveløsningen er afgørende for gode løsninger.  
  • Demensomsorgen hos os er højt prioriteret, således at vi tror på og til stadighed arbejder hen imod individuelle metoder til den enkeltes trivsel i hverdagen. Vi understøtter hinanden i arbejdet, og hjælper hinanden i svære udfordringer, til den enkelte borgers bedste. Samtidig prioriterer vi samarbejdet med de pårørende meget højt.  
  • At du er medvirkende til, konstant at holde fokus på og medvirke aktivt til et godt arbejdsmiljø, så vi kan koncentrere os om kerneopgaven og bevare arbejdsglæden.  
  • Du er villig til at arbejde for Vejen kommunes værdier i enhver sammenhæng. 
  • Stillingen giver rig mulighed for fordybelse i specielle funktioner som SSA vejleder m.v. hvis du har ønske herom. 
 
Vi har mange forskellige arbejdsopgaver og vi er meget lydhøre over for kreativitet, nye ideer og udvikling.  
 
Arbejdstiden er blandede vagter dag og aften.   
 
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst.  
 
I din ansøgning bedes du opgive mindst en reference person. 
 
Ansøgningsfrist: 23. april 2018 kl. 8.00
Forventet samtaler: 25. april 2018 fra 8.00. Vi glæder os rigtig meget til at modtage din ansøgning 
 
Yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Sigrid Rindom, gruppeleder demensafdelingen, Område Kærdalen - tlf. 30 17 05 95. 
 
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her