Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til demensafsnit på Helsingegården

Vi leder efter dig, som

 • er uddannet social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring inden for rehabilitering, geriatri og/eller fra hjemmeplejen
 • finder motivation og glæde i at arbejde med ældre borgere og har erfaring med demens
 • har fokus på forebyggelse og tidlig opsporing og er bekendt med triage
 • har en aktiverende tilgang til borgeren, så dennes ressourcer bedst muligt bringes i spil i den daglige pleje og aktiviteter
 • er fleksibel, har en høj faglig standard og kan bevare overblikket - også når der er travlt
 • er imødekommende og tager et naturligt medansvar på din arbejdsplads
 • har erfaring med elektronisk dokumentation.

Om jobbet
Vi søger en social- og sundhedsassistent, der brænder for at arbejde med borgere med demens. Det er tale om en fast stilling i dagvagt 33 timer om ugen med weekendvagt hver tredje uge. Vagterne ligger mellem kl. 7-15, og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst otte uger forud.

Stillingen ønskes besat snarest.

Opgaverne som social- og sundhedsassistent er mangeartede, men overordnet kan nævnes
 • helhedspleje af centrets beboere med afsæt i en rehabiliterende tilgang
 • komplekse plejeopgaver
 • test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing
 • triagering
 • samarbejde med familie og venner
 • dokumentation
 • tværfagligt samarbejde, eksempelvis med træningscenter, læge, geronto- psykiatrisk team med videre
 • deltagelse i supervisionsforløb
 • udviklende kurser
 • medansvar for uddannelse af elever.

Om arbejdsstedet
PlejeGribskov består af i alt to plejecentre: Helsingegården, som er et plejecenter med i alt 105 boliger fordelt på syv afdelinger, heraf 14 rehabiliteringspladser, og Plejecenter Trongården i Vejby, som har 61 boliger, heraf seks midlertidige pladser.

Vores teams er sammensat af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Vi har og et tæt tværfagligt samarbejde med egen læge, visitationen, sygeplejersker, fysio- og ergoterapeuter, diætist samt aktivitetsmedarbejdere.

Som assistent har du i alle vagtlag mulighed for fagligsparring og støtte af en sygeplejerske.

Forebyggelsestankegangen indgår som en naturlig del af måden, vi arbejder på, og vi anvender triage som værktøj til tidlig opsporing. Vi har elektroniske triagetavler på afdelingerne, og vi arbejder systematisk og målrettet med at tilrettelægge de sundhedsfaglige indsatser, så vi forebygger indlæggelser og tab af funktionsniveau.

Vi arbejder desuden ud fra en aktiverende tilgang, hvor der er fokus på at få borgernes ressourcer bragt i spil i de daglige plejeopgaver. Vi har et stort fokus på daglige aktiviteter, som tager udgangspunkt i borgerens ønsker og livshistorie. Vores tilgang til borgerne er med udgangspunkt i Tom Kitwoods teorier og den personcentreret omsorg.

Helsingegården tilbyder
Du vil få engagerede og kompetente kolleger, der tager ansvar for både kvalitets- og udviklingstiltag. Vi støtter hinanden i vores opgaver og vægter faglig sparring højt for hele tiden at være i trit med udviklingen.

Vi tilbyder kompetenceudvikling, værdibaseret ledelse og engagerede kollegaer, der har ”borgeren i centrum”. Vi vil gerne have, at Helsingegården er et sted ”hvor liv leves og styrkes” - en vision, vi arbejder på at nå.

Derudover kan du som ansat drage nytte af forskellige personalegoder, herunder eksempelvis at kunne benytte træningscentrene gratis uden for arbejdstid.

Yderligere oplysninger
Vækker dette din nysgerrighed, og har du lyst at høre mere, er du velkommen til at kontakte centerleder Heidi Mørck Fischer på telefon 72 49 70 83 eller e-mail hmpet@gribskov.dk.

Frist
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest 1. marts 2021 kl. 12.00. Du søger stillingen ved at benytte linket i dette opslag. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem.
Stillingerne ønskes besat snarest, og der bliver holdt samtaler løbende.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.