Social- og sundhedsassistent til det socialpsykiatriske bosted Holme i Sengeløse

Bostedet Holme søger social- og sundhedsassistent  til barselsvikariat  i perioden fra den 1. april 2018, eller hurtigst muligt, til den 15 .september 2018. Stillingen er med blandede vagter, dog primært i dagtimerne. 
 
Om Holme  
Holme er et socialpsykiatrisk bosted med 22 beboere ved Sengeløse. Vi har til huse i naturskønne omgivelser i hovedbygningen til et tidligere gods, som rummer kælder, stuen, 1. og 2. sal. Trappemotionen er et personalegode.
 
Beboergruppen er voksne med forskellige psykiatriske problemstillinger, der gør, at de ikke kan bo i egen bolig, men behøver vores hjælp og støtte. Misbrug fylder meget lidt i vores hverdag. 
 
På Holme, der organisatorisk hører under Center City, arbejder vi recovery-orienteret med kognitiv miljøterapi som metode. Recovery er beboerens individuelle udviklingsproces og skal derfor formuleres i tæt samarbejde med den enkelte beboer, så det giver mening for alle. Beboernes individuelle fokusområder er grundlæggende omdrejningspunkt for samarbejdet mellem beboeren, personalegruppen og beboerens sagsbehandler.  
 
Desuden arbejder vi ud fra en Low Arousal tilgang, hvilket betyder, at vores arbejde tilrettelægges ud fra beboernes individuelle trivsel.   
 
Om dig  
Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent, der   
  • kan møde vores beboere med værdighed og respekt  
  • er stabil og loyal   
  • er fysisk og psykisk robust  
  • mestrer IT på brugerniveau  
  • har kørekort  
Arbejdsopgaver  
Du skal indgå i kontaktpersonsarbejdet på lige fod med det faste personale. 
 
Vi er en velfungerende og tværfaglig personalegruppe, der sætter trivsel og humor i højsædet – både i omgang med vores beboere og med hinanden. 
 
Yderligere oplysninger om Holme kan indhentes ved telefonisk kontakt til leder Lars Peter Ladefoged Jensen på 2610 5010.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 28. februar 2018.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til Torstorp Pleje- og Rehabiliteringscenter i Høje Taastrup kommune.

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Social- og sundhedsassistent til Torstorp Pleje- og Rehabiliteringscenter i Høje Taastrup kommune. som social- og sundhedsassistent har du en vigtig rolle ved at gøre en forskel for det enkelte menneske. Har du lyst til at være med til at højne fagl...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Taxhuset søger social- og sundhedsassistenter/pædagoger

Høje-Taastrup Kommune

Taxhuset er et højt specialiseret Bo- aktivitets- og rehabiliteringstilbud for voksne mellem 18- 60 år med erhvervet hjerneskade og vidtgående fysiske og psykiske handicap. Hvis du har lyst til at arbejde med rehabilitering af hjerneskadede borgere ...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Taxhuset søger afløsere indenfor social- og sundhedsområdet

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Taxhuset er et botilbud for voksne mennesker. De fleste borgere har en erhvervet hjerneskade, sclerose, eller andre svære neurologiske problemkomplekser, ofte kompliceret med fysiske funktionsnedsættelser. Taxhuset har en stor ergo- og fysioterapi. ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Sosu assistenter til delte vagter

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Vil du have et job, hvor du kan gøre en forskel? Social- og sundhedsassistenter til en tidsbegrænset stilling til 31.12.18 på Baldersbo Plejecenter Vi søger to social- og sundhedsassistenter fra 1. april 2018 til delte vagter, dag og aftenvagter, 32...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Opnormering i aftenvagt

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup
Vi søger nye kollegaer da vi opnormerer i aftenvagten i vores somatiske afdeling, på Birkehøj plejecenter, stillingen er med tiltrædelse d. 1.4.2018. Dine opgaver hos os Du er uddannet social og sundhedsassistent eller hjælper. Du vil blive en del a...