Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til det socialpsykiatriske bosted Holme i Sengeløse

Bostedet Holme søger social- og sundhedsassistent  til barselsvikariat  i perioden fra den 1. april 2018, eller hurtigst muligt, til den 15 .september 2018. Stillingen er med blandede vagter, dog primært i dagtimerne. 
 
Om Holme  
Holme er et socialpsykiatrisk bosted med 22 beboere ved Sengeløse. Vi har til huse i naturskønne omgivelser i hovedbygningen til et tidligere gods, som rummer kælder, stuen, 1. og 2. sal. Trappemotionen er et personalegode.
 
Beboergruppen er voksne med forskellige psykiatriske problemstillinger, der gør, at de ikke kan bo i egen bolig, men behøver vores hjælp og støtte. Misbrug fylder meget lidt i vores hverdag. 
 
På Holme, der organisatorisk hører under Center City, arbejder vi recovery-orienteret med kognitiv miljøterapi som metode. Recovery er beboerens individuelle udviklingsproces og skal derfor formuleres i tæt samarbejde med den enkelte beboer, så det giver mening for alle. Beboernes individuelle fokusområder er grundlæggende omdrejningspunkt for samarbejdet mellem beboeren, personalegruppen og beboerens sagsbehandler.  
 
Desuden arbejder vi ud fra en Low Arousal tilgang, hvilket betyder, at vores arbejde tilrettelægges ud fra beboernes individuelle trivsel.   
 
Om dig  
Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent, der   
  • kan møde vores beboere med værdighed og respekt  
  • er stabil og loyal   
  • er fysisk og psykisk robust  
  • mestrer IT på brugerniveau  
  • har kørekort  
Arbejdsopgaver  
Du skal indgå i kontaktpersonsarbejdet på lige fod med det faste personale. 
 
Vi er en velfungerende og tværfaglig personalegruppe, der sætter trivsel og humor i højsædet – både i omgang med vores beboere og med hinanden. 
 
Yderligere oplysninger om Holme kan indhentes ved telefonisk kontakt til leder Lars Peter Ladefoged Jensen på 2610 5010.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 28. februar 2018.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her