Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent til en af landets største akutmodtagelser

Vil du være med når vi flytter ind i vores nye fællesakutmodtagelse d. 21. juni 2021? Er du en dygtig social og sundhedsassistent, som sætter en ære i at yde sygepleje af høj faglig kvalitet – og drømmer du om at indgå i en stærkt fagligt funderet personalegruppe? Så er det dig, vi søger.Akutmodtagelsen på Herlev Hospital er en del af den samlede akut- modtagelse på Herlev og Gentofte Hospital. Akut- modtagelsen er opdelt i to søjler; en medicinsk søjle og en kirurgisk søjle. Den medicinske søjle modtager almen medicinske, kardiologiske og neurologiske patientforløb. Den kirurgiske søjle modtager mavetarmkirurgiske, ortopædkirurgiske og urologiske patientforløb.Hvem er du?

Du er en dygtig social og sundhedsassistent, som brænder for at yde sygepleje til de udiagnosticeret akutte og kritiske syge patienter. Du har erfaring inden for enten neurologi, kardiologi eller interne medicinske specialer.

Du trives i en vekslende hverdag, og får energi af at arbejde i et højt tempo med mange bolde i luften. Du formår at skabe tryghed og tillid i den korte kontakt med patienten. Du trives med at arbejde selvstændigt, tør at tage ansvar, samtidig med at du siger fra i de patientforløb, som strækker sig ud over dine kompetencer. Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. Du kommunikerer respektfuldt med dine kolleger samt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i et korttids behandlingsforløb.

En af dine yndlingsdiscipliner er at skabe en god og tryg modtagelse, behandling og overgang for patienten.Hvem er vi?

Vi er en fagligt og socialt velfungerende personalegruppe sammensat af nyuddannede og erfarne sygeplejersker samt social- og sundhedsassistenter. Vi har fokus på kvalitet, faglighed, flow og høj patienttilfredshed, og vi arbejder målrettet med udviklingen af sygeplejen, bl.a. gennem kompetenceudvikling.

Akutmodtagelsen er en spændende arbejdsplads, med gode muligheder for faglig udvikling. Vi arbejder på tværs af fagligheder med vores mange samarbejdspartnere både indenfor og udenfor hospitalet. Vi står foran indflytning til det nybyggede Akuthus, hvor diagnostik er i front for de bedste patientforløb og nye fysiske rammer skal sikre et udviklende og dynamisk arbejdsmiljø for dig som medarbejder. Vi er netop nu er ved at organiserer og træne de nye arbejdsgange, så vi står helt klar til at tage de første patienter i vores nye akuthus d. 26 juni 2021.

Vi tilbyder:

  • Et struktureret introduktions- og oplæringsforløb med mentorordning, som vil følge dig det første år af din ansættelse.
  • Fokus på din udvikling, igennem kompetencekort og kompetenceudviklingsprogram.
  • Indflydelse på egen vagtplan
  • Kompetente og engagerede kollegaer i højt humør, som brænder for akutområdet
  • Mulighed for at sætte præg på plejen til den akutte patient
Ansættelsesvilkår

Vi kan tilbyde en ansættelse i en fast stilling på 37 timer pr. uge i blandede vagter pr. 1.4. 2021 eller efter aftale. Du må påregne ca. 8 vagter på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend med en ekstra arbejdsweekend på 12 uger.

Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os?

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Marie Louise Duerlund Colombo 38 68 10 45 eller afdelingssygeplejerske Karina Thorsø Frandsen tlf: 38681357 for at høre mere om stillingen eller for at aftale et besøg.

?Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d. Torsdag d. 25. februar 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.