Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til enestående job som aftenvagt på Deborah Centret

Brænder du for at yde omsorg og høj faglighed i tæt samarbejde med engagerede kolleger? Vil du være en del af en velfungerende, mindre arbejdsplads? Så vil det glæde os at se din ansøgning på Deborah Centret.

Deborah Centret er en attraktiv arbejdsplads, hvor anerkendelse og faglighed er i højsædet. Vi er her for at støtte den enkelte beboers livskvalitet.

Vi søger en aftenvagt til ansættelse 28 timer ugentligt, 5+2-model, med vagt hver mandag og tirsdag og fredag til søndag i lige uger pr. 1. december 2020 eller tidligere hvis muligt.

Er du nyuddannet, står vores erfarne medarbejdere klar til at give dig en positiv oplevelse som ansat i sundhedssektoren i Københavns Kommune.

Deborah Centret ligger centralt på Østerbro, bagved Lyngbyvej og tæt på offentlig transport.

Indenfor rammerne af den jødiske kultur
Deborah Centret er et selvejende jødisk plejecenter, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vores beboere lever indenfor rammerne af den jødiske kultur, herunder kosher-levereglerne, og vi afholder de jødiske højtider. Du behøver ikke at have kendskab til de jødiske leveregler, da grundig oplæring gives.

Vores hverdag - fælles trivsel og det gode liv
På Deborah Centret bor 44 beboere fordelt på fire etager. På alle etager er der fælles opholdsstue med køkken og altan, hvor vi spiser sammen. Vores boliger bliver fortrinsvist lejet ud til mennesker med særlig tilknytning til jødisk kultur og tro. Vi har bl.a. vores egen synagoge.

I stueetagen har vi Meyers Minde Salen, hvor beboerne kan læse dagens avis, låne en bog fra det lille bibliotek, spille spil, se film og hygge sig. Det er også her, vi afholder vores aftenarrangementer. Vi sørger for, at der hver dag er lunt og hyggeligt med lidt musik i baggrunden.

På Deborah Centret har vi aktiviteter spredt ud over hele dagen. Vi har en stor skøn have, som benyttes flittigt om sommeren både til spisning og afslapning, og når vejret er til det, rykker gymnastikken ud i det fri. Derudover tager vi på udflugter, på cykelture med vores rickshaw og går mindre ture i nærområdet.

På Deborah Centret får du engagerede og dynamiske kolleger
Deborah Centret er en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt. Vi har moderne rammer, og du får medindflydelse på en spændende og udfordrende arbejdsplads.

I vores arbejde er det vigtigt, at beboerne får den omsorg og pleje, som de har behov for. Den bliver udført med respekt og hensyntagen til beboeren som menneske. Vi støtter og træner beboerne til at klare dagligdagen selv og til at holde sig både fysisk, mentalt og socialt aktive.

Vi har en bred vifte af forskellige tilbud: banko, kreativ café, gymnastik, foredrag, film, spil og hygge, hjernegymnastik, sangeftermiddage, underholdning, yoga, oplæsning og meget mere.

Vi har mange samarbejdspartnere: fx Seniorklubben i det Mosaiske Trossamfund, Bridgeklubben, kantoren fra synagogen og vores egen håndfuld af frivillige, der er med til at lyse op både i hverdagen og ved højtiderne. De frivillige deltager i fælles aktiviteter både uden for huset og ved måltiderne.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, som

  • er fagligt velfunderet
  • kan varetage daglig pleje af 10-11 beboere
  • er fleksibel og kan justere arbejdet efter beboernes behov med hensyn til tid, sted og metode
  • kan arbejde ud fra fælles mål og tage medansvar for helheden
  • vægter tæt samarbejde etagerne imellem højt
  • har et positivt livssyn og har fokus på at udnytte kompetencer optimalt kolleger imellem
  • har et godt overblik og har rummelighed til professionel kontakt med såvel beboere som pårørende

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst samt kvalifikationer.

Mere information
Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Møller på 8232 5147 eller 4042 6140 eller afdelingsleder Katrine Reffstrup Hansen på 8232 5157 eller 5152 0630.

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV, uddannelsesbevis samt eventuel anden relevant dokumentation.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest søndag den 18. oktober 2020
Samtaler afholdes fortrinsvis i uge 43.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra den 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.