Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til fast stilling i fortrinsvis aftenvagt hos Kastanjehusene

Er du social- og sundhedsassistent? Vil du gøre en positiv forskel for Kastanjehusenes beboere? Og samtidig have mulighed for indflydelse og udvikling? Hvis du kan sige ja til dette, så er det dig vi søger.

Hvem vi er og hvad vi tilbyder
Kastanjehusene er et somatisk plejecenter, bestående af tre afdelinger med ca. 30 beboere i hver. Vi ligger smukt i grønne omgivelser i De Gamles By på Nørrebro i København.
Lige nu søger vi en social- og sundhedsassistent til en stilling i skiftende vagter (dag/aften) på 28-35 timer. Du har mulighed for at have indflydelse på din faste rulleplan, så den passer ind i dit privatliv.

Vi er optaget af at skabe en meningsfuld og positiv hverdag for vores beboere. Lige nu er vi blandt andet særligt optaget af måltiderne, hverdagslivet med fokus på både den enkelte og fællesskabet – og det fællesskab der kan findes udenfor afdelingen, Kastanjehusene eller byen.

Fagligt er vi optaget af, at konsolidere os som en afdeling hvor kvalitet i arbejdet, tværfagligt samarbejde, selvstændige ansvarsområder og mulighed for uddannelse og udvikling er i højsædet.

Vi kan derfor tilbyde:

 • At vi sætter dine kompetencer i spil – og giver dig nye
 • At du får et eller flere selvstændige ansvarsområder. Det kan fx være som demensvejleder, praktikvejleder, forflytningsansvarlig inden for arbejdsmiljø eller noget femte. Det finder vi ud af sammen afhængigt af dine interesser og kompetencer
 • Uddannelse inden for dit eller dine ansvarsområder
 • At blive en del af et tværfagligt team bestående af bl.a. sygeplejersker, SSA’er, SSH’er, aktivitetsmedarbejdere og en terapeut. Vi holder bl.a. ugentlige tværfaglige møder, hvor vi gerne vil have dit bidrag også
 • En nærværende leder, som har åben dør og giver dig mulighed for tæt sparring
 • Indflydelse på dine arbejdstider. Vi kører med blandede vagter og bruger ønskeplaner for at tilrettelægge dem så fleksibelt, som muligt
 • En åben afdeling, hvor vi investerer i dig, når du investerer i os

Yasin Gholami, som er social- og sundhedsassistent i Kastanjehusene, fortæller:
"Det bedste ved mit job er at hjælpe beboerne. Det giver mig rigtig meget igen, når jeg kan se, at de bliver glade eller får det bedre på grund af mit arbejde. Jeg er også rigtig glad for, at jeg har mulighed for at tage ansvar og hele tiden lære nyt. Det er fx både spændende og udfordrende for mig at have medicinansvar og at løse delegerede sygeplejeopgaver. Herudover er jeg også demensvejleder, praktikvejleder, tovholder for Kastanjehusenes træning i arbejdstiden og en del af forbedringsindsatsen. Det giver mig mulighed for dagligt at lære og udvikle mine faglige kompetencer."
 
Hvad vi ønsker fra dig
Vi søger en SOSU-assistent der kan se sig selv i et hus, hvor den enkelte medarbejder har indflydelse og tager ansvar. Og som ønsker at arbejde for at gøre Kastanjehusene til et attraktivt levested; et sted hvor beboere og medarbejdere arbejder sammen om at skabe kvalitet i alle aspekter af det levede liv.
 
Vi ønsker en kollega der besidder følgende kompetencer:

 • Uddannet social- og sundhedsassistent
 • Brænder for at arbejde med ældre mennesker
 • Sætter faglig udvikling og faglig kvalitet højt
 • Har lyst til at sætte sig selv i spil i forhold til beboere og kolleger
 • Kan strukturere sin hverdag, og er i stand til at tilrettelægge sit arbejde selvstændigt men også arbejde i teams
 • Tager dit arbejde alvorligt, besværligheder let og ser livet fra den lyse side

Arbejdstider
Stillingen er i fortrinsvis aftenvagt på 28 timer med fire dagvagter på seks uger, der arbejdes 5/2 med weekender i lige uge.

Ansættelsesvilkår
Startdato for jobbet er den 1. december 2020 eller efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ninette Hansen på 2135 0619. Du kan også læse mere om os her: https://boligertilaeldre.kk.dk/plejehjem/kastanjehusene

Søg via nedenstående link senest søndag 22. november 2020
Vi vælger kandidater umiddelbart efter deadline og holder samtaler løbende derefter.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.