Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social - og sundhedsassistent til Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter

Vil du arbejde målrettet med sygeplejen i tværfagligt arbejdsfællesskab?

Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter søger en social- og sundhedsassistent, der har styr på sin faglighed og gavmildt bringer den i spil i et velfungerende tværfagligt samarbejde.

På Helsingør Rehabiliterings- og Træningscenter får du mulighed for at anvende og udvikle din faglighed i arbejdet med at bringe borgere tilbage til bedst mulige funktionsniveau under deres rehabiliteringsforløb.

Du skal derfor også kunne mestre samarbejde på mange forskellige plan, ligesom der er behov for at du kan arbejde selvstændigt, have overblik og prioritere dine opgaver hensigtsmæssigt i en arbejdsdag, der ofte er hektisk og til tider uforudsigelig.

Vi modtager primært borgerne direkte fra hospitalet, og du kommer til at arbejde med hele borgerforløb:


  • Modtagelse – tværfaglig modtagelse, sygeplejefaglig udredning og iværksættelse af relevante handleplaner, medicinhåndtering og planlægningssamtale

  • Forløb – fokus på tværfaglig indsats og løbende evaluering af borgerens mål og sygeplejefaglige problemstillinger, tværfaglige konferencer, mangeartede instrumentelle opgaver

  • Udskrivelse – fokus på overlevering til samarbejdspartnere og sikre at igangværende indsatser og viden følger borgeren

    En stor del af den rehabiliterende indsats foregår i hverdagssituationer så som ADL, måltider, træningsindsatser, opretholdelse af en hensigtsmæssig døgnrytme og motivation. I dette arbejde, er dokumentation en vigtig del til at sikre kontinuitet og udvikling i borgerens forløb.

Alle medarbejdere bidrager fagligt med at løfte opgaver i borgernes rehabiliteringsforløb, men derudover er det vigtig for os, at du som ansøger også bidrager personligt i forhold til det gode arbejdsklima med bl.a. humor, nysgerrighed og en god portion ”ben i næsen”.

Om stillingen:

  • 32-37 timer ugentligt

  • Blandede vagter (dag/aften med 4-6 aftenvagter på et seks ugers rul)

  • Weekendvagt hver 2. weekend – mulighed for at holde ferie i fire arbejdsweekends i løbet af et år

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som vi forventer indeholder en beskrivelse af din motivation for at søge stillingen samt hvilke kompetencer du bringer i spil.

Ansøgningsfrist søndag d. 18. februar.

Ønsker du at komme forbi til en snak og en rundvisning er du meget velkommen

For yderligere information kontakt afdelingsleder Søs Nehring 41 86 93 61

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her