Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til hjemmepleje

CareMatch ApS søger for Næstved Kommune

Vi cykler eller kører ud fra det moderne Kildemarkscenter til borgere, som vi servicerer med en rehabiliterende tilgang. Borgerne har moderne hjælpemidler, og vi roser os selv for at hjælpe hinanden med opgaverne.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling og mulighed for at starte snarest muligt. Det er blandede vagter dag og aften, som aftales ved ansættelsen. F.eks. ved primær dagvagt, så er der minimum 3 aftenvagter på 4 uger.

Erfarne kolleger og lavt sygefravær
De fleste af os har været her længe og assistent-gruppen er erfarne og stabile. Vi har det godt sammen og er opmærksomme på at skabe arbejdsglæde. Vi har derfor et lavt sygefravær.

Du får lov til at være ”ny” længe og bliver en del af nogle modne damer, der alle har IPhone, kører på elcykler i byen og biler på landet. Vi har en fleksibel tøjordning med dagligt skift.

Godt samspil med teamlederne
Vi synes, at lederne er tæt på, nærværende og deltagende, fordi du kan få et hurtigt svar eller støtte, hvis du møder udfordringer med opgaverne.

Dine opgaver vil typisk være grundlæggende sygepleje og praktisk hjælp ud fra en rehabiliterende tilgang i borgerens eget hjem. Vi ønsker et helhedsorienteret borger- og patientperspektiv, og du bliver bindeled til de pårørende.

Lederne sørger for, at du kender dine vagter 6 uger i forvejen. Ferieplanlægning sker to gange årligt, og der er fleksibilitet i løsningerne.

Fagligt arbejdsmiljø
De to teams har mellem 30 og 40 medarbejdere. Du får et samspil med pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere. Vi gør meget ud af kompetenceløft og opgaveoverførsel.
Hvis du er nyuddannet, så er du mere end velkommen – vi har kapacitet til at hjælpe dig på vej.

Du passer ind, hvis du:
  • Er mødestabil
  • Forstår rehabilitering
  • Tænker helhedsløsninger for arbejdet med ældre borgere
  • Er vedholdende, når du står i stressede situationer
  • Er reflekterende i forhold til egen og andres praksis
Vi lægger vægt på, at du taler og skriver et godt dansk. Vi ønsker en fagligt velfunderet argumentation og selvstændig udførelse af skriftlige opgaver, når du er indkørt.

Distrikt Øst
Distrikt Øst er et af fire ældredistrikter i Næstved Kommune. Distriktet består af Kildemarkscentret med pleje- og demensboliger samt plejeboliger på Munkebo og Helgesvej. Kildemarkscentret er base for distriktets to udekørende teams.

Vi markedsfører os på glæde, omsorg og tryghed for de ældre som vælger hjemmepleje eller plejebolig i distriktet. Det er vores holdning, at livsglæde er lige så vigtigt for borgerens helbred som træning, kost og medicin. Når vi kender borgerens situation og behov, sammensætter vi et team af medarbejdere til opgaven.

Teamet hjælper med træning, sygepleje og personlig og praktisk hjælp, tilberedning af måltider, indkøb, og hvad der er nødvendigt for at borgeren kan være tryg og blive i egen bolig.

Mere information
Næstved kommune samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Mere information eller svar på spørgsmål kan fås hos Mads Henriksen på 4248 4042 eller Bjarne Hansen på 2715 2915. Ansøgning med relevante bilag sendes til job3@carematch.dk.

Ydelserne til ældre borgere i Næstved Kommune er beskrevet her: www.naestved.dk/Borger/Aeldre.aspx.

Vilkår og proces
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse: Efter aftale.
 

Næstved udgør et naturligt kraftcenter i den sydlige del af Region Sjælland. I Næstved Kommune kan man ”få det hele”: Dejlig natur og et større bymiljø. Billigere boligpriser og gode trafikale forbindelser. Attraktivt studiemiljø samt gode kulturtilbud med særlig satsning for børn og unge. Næstved Kommune er derfor et oplagt sted at bosætte sig, hvis man kommer fra hele den sydlige del af Region Sjælland. Hvis du vil flytte, hjælper vi dig og din familie gennem vores netværk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Social- og sundhedsassistent gerne med træningsinstruktøruddannelsen til ældrepsykiatrien, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Region Sjælland

Leder du efter et job fyldt med udfordringer, fagligt engagement og et godt samarbejde med dygtige kolleger fra flere faggrupper? ldrepsykiatrien søger social- og sundhedsassistent med interesse og gerne kompetencer indenfor ældrepsykiatri. I Slagel...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:20. september 2018

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Holstedgaard

Holstedgaard søger 1 engageret medarbejder til primært aftenvagt Vi søger 1 uddannet social- og sundhedsassistent til fortrinsvis aftenvagt 28 timer pr. uge, med weekendvagt hver 2. uge Tiltrædelse snarest Vi synes selv, at vi har et godt arbejdsmil...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:24. september 2018

Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Område Grønningen og Holbækvej

Slagelse Kommune

Slagelse
Fast social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Holbækvej, og fast social- og sundhedsassistent til dagvagt i Grønningen søges til snarest muligt tiltrædelse.Vi har en del uddelegerede sundhedslovsydelser, der står og venter på dig.Kunne du tænke...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018

Social- og sundhedsassistent søges til Bostedet Brommeparken's døgntilbud

Filadelfia

Slagelse
Vi søger en social- og sundhedsassistent, der vil indgå i et socialpædagogiske rehabiliterende team, hvor der tages udgangspunkt i en neuropædagogisk og helhedsorienteret tilgang. Med tiltrædelse snarest her efter Fast stilling på 32 timer i gennems...
Indrykket:19. september 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018

SSA til aftenvagt Plejecenter Skovvang

Slagelse Kommune

Slagelse
Social- og sundhedsassistent i aftenvagt 28t uge til somatisk afsnit ved Plejecenter SkovvangHar du lyst til at blive en del af vores gode aftenteam, så har du nu muligheden.I vores plejecenter er trivslen i dagligdagen af stor betydning. Vi skaber ...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:21. september 2018