Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til hjemmepleje

CareMatch ApS søger for Næstved Kommune

Vi cykler eller kører ud fra det moderne Kildemarkscenter til borgere, som vi servicerer med en rehabiliterende tilgang. Borgerne har moderne hjælpemidler, og vi roser os selv for at hjælpe hinanden med opgaverne.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling og mulighed for at starte snarest muligt. Det er blandede vagter dag og aften, som aftales ved ansættelsen. F.eks. ved primær dagvagt, så er der minimum 3 aftenvagter på 4 uger.

Erfarne kolleger og lavt sygefravær
De fleste af os har været her længe og assistent-gruppen er erfarne og stabile. Vi har det godt sammen og er opmærksomme på at skabe arbejdsglæde. Vi har derfor et lavt sygefravær.

Du får lov til at være ”ny” længe og bliver en del af nogle modne damer, der alle har IPhone, kører på elcykler i byen og biler på landet. Vi har en fleksibel tøjordning med dagligt skift.

Godt samspil med teamlederne
Vi synes, at lederne er tæt på, nærværende og deltagende, fordi du kan få et hurtigt svar eller støtte, hvis du møder udfordringer med opgaverne.

Dine opgaver vil typisk være grundlæggende sygepleje og praktisk hjælp ud fra en rehabiliterende tilgang i borgerens eget hjem. Vi ønsker et helhedsorienteret borger- og patientperspektiv, og du bliver bindeled til de pårørende.

Lederne sørger for, at du kender dine vagter 6 uger i forvejen. Ferieplanlægning sker to gange årligt, og der er fleksibilitet i løsningerne.

Fagligt arbejdsmiljø
De to teams har mellem 30 og 40 medarbejdere. Du får et samspil med pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere. Vi gør meget ud af kompetenceløft og opgaveoverførsel.
Hvis du er nyuddannet, så er du mere end velkommen – vi har kapacitet til at hjælpe dig på vej.

Du passer ind, hvis du:
  • Er mødestabil
  • Forstår rehabilitering
  • Tænker helhedsløsninger for arbejdet med ældre borgere
  • Er vedholdende, når du står i stressede situationer
  • Er reflekterende i forhold til egen og andres praksis
Vi lægger vægt på, at du taler og skriver et godt dansk. Vi ønsker en fagligt velfunderet argumentation og selvstændig udførelse af skriftlige opgaver, når du er indkørt.

Distrikt Øst
Distrikt Øst er et af fire ældredistrikter i Næstved Kommune. Distriktet består af Kildemarkscentret med pleje- og demensboliger samt plejeboliger på Munkebo og Helgesvej. Kildemarkscentret er base for distriktets to udekørende teams.

Vi markedsfører os på glæde, omsorg og tryghed for de ældre som vælger hjemmepleje eller plejebolig i distriktet. Det er vores holdning, at livsglæde er lige så vigtigt for borgerens helbred som træning, kost og medicin. Når vi kender borgerens situation og behov, sammensætter vi et team af medarbejdere til opgaven.

Teamet hjælper med træning, sygepleje og personlig og praktisk hjælp, tilberedning af måltider, indkøb, og hvad der er nødvendigt for at borgeren kan være tryg og blive i egen bolig.

Mere information
Næstved kommune samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Mere information eller svar på spørgsmål kan fås hos Mads Henriksen på 4248 4042 eller Bjarne Hansen på 2715 2915. Ansøgning med relevante bilag sendes til job3@carematch.dk.

Ydelserne til ældre borgere i Næstved Kommune er beskrevet her: www.naestved.dk/Borger/Aeldre.aspx.

Vilkår og proces
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse: Efter aftale.
 

Næstved udgør et naturligt kraftcenter i den sydlige del af Region Sjælland. I Næstved Kommune kan man ”få det hele”: Dejlig natur og et større bymiljø. Billigere boligpriser og gode trafikale forbindelser. Attraktivt studiemiljø samt gode kulturtilbud med særlig satsning for børn og unge. Næstved Kommune er derfor et oplagt sted at bosætte sig, hvis man kommer fra hele den sydlige del af Region Sjælland. Hvis du vil flytte, hjælper vi dig og din familie gennem vores netværk
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Plejecenter Ortved søger sommerferie afløsere/afløsere, faglært som ufaglært

Social- og Sundhedscenter

På Plejecenter Ortved går vi 45 glade kollegaer rundt og venter på, at du får sendt en ansøgning som vores afløser i alle vagter. Kaffen er brygget, din uniform er strøget, og vi er mere end klar til at byde dig velkommen på din nye arbejdsplads i g...
Indrykket:28. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt ude og inde i Distrikt Fanefjord

Vordingborg Kommune - Distrikt Fanefjord

Vi er en gruppe aftenvagter der søger ny kollega ude og inde, 30 timer om ugen i 5-2 rul. Vi samarbejder, deler viden og er hinandens sparringspartner. Vi tænker nyt og skaber resultater gennem engagement og positiv energi - SAMMEN RYKKER VI - så bl...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:6. april 2018

Social- og sundhedsassistenter til respiratorisk overvågning, blandede vagter (Virum)

AjourCare ApS

AjourCare søger Social- og sundhedsassistenter til ansættelse i faste stillinger med blandede dag-, aften- og nattevagter i Virum. Opgaven vedrører respiratorisk overvågning og kommunale plejeopgaver i respiratorbrugers eget hjem (35-årig kvinde). A...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Social- og sundhedsassistenter til længerevarende vikariater på Slagelse Sygehus

AjourCare ApS

Vordingborg
AjourCare søger Social- og sundhedsassistenter til længerevarende vikariater på sengeafdelinger på Slagelse Sygehus. AjourCare er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening og tilbyder: Løn efter overenskomstLønudbetaling hver 14. dagPensionsor...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Social- og sundhedsassistenter til længerevarende vikariater på Køge Sygehus

AjourCare ApS

Vordingborg
AjourCare søger Social- og sundhedsassistenter til længerevarende vikariater på sengeafdelinger på Køge Sygehus. AjourCare er autoriseret af Vikarbureauernes Brancheforening og tilbyder: Løn efter overenskomstLønudbetaling hver 14. dagPensionsordnin...
Indrykket:2. marts 2018
Udløbsdato:30. marts 2018