Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til hjemmeplejen Rønne Syd

Er du til et spændende og afvekslende job i et dynamisk team? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er det dig, vi søger.

Vi har en ledig aftenvagtstilling ledig pr. 1. februar 2021 og to dagvagtsstillinger. Skriv gerne i din ansøgning hvilken stilling du ønsker.

I Rønne Syd samarbejder vi med vores borgere om at støtte dem i hverdagsopgaver såsom personlig hygiejne, forebyggelse og vedligeholdelse af deres funktioner, medicinopgaver, hjælp til varetagelse at renholdelse og meget andet.

Vi arbejder innovativt og er åbne overfor nye og andre måder at udføre vores arbejde på, i samarbejde med vores borgere samt med kollegaerne. Vi har et tæt samarbejde i teamet i forhold til tilrettelæggelse af vores kerneopgaver. Du skal være med til at deltage i leveringen af ydelser ud fra kvalitetsstandarden samt herigennem være med til at afdække og tilpasse borgernes hjælp sammen med borgerne ud fra deres funktionsevne.

Vi samarbejder med borgere, som har meget forskellige baggrunde og udfordringer både fysiske, psykiske samt sociale problemstillinger. Borgerne har mange forskellige individuelle udfordringer og der er meget stor forskel i tyngde af opgaverne. Derfor stilles det krav til os alle hver dag, og derfor sætter vi pris på, at vi lykkes med små og store ting hver dag vi er på job.

Vi vil værdsætte en kollega, der med tiden ønsker at fordybe sig i et område, såsom hygiejne, forflytninger eller ernæring.

Kan du se dig selv i ovenstående ramme og samtidig tilbyde Rønne Syd følgende kompetencer?

Vores forventninger til dig er, at du:

 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • kan arbejde i respektfuldt samarbejde med borgere og pårørende
 • kan arbejde selvstændigt indenfor dit fagområde
 • kan indgå i tværfagligt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere
 • er stabil og har en positiv tilgang til dit arbejdsliv
 • har fokus på faglighed, kvalitet og samarbejde
 • er fleksibel, engageret og udviser omhu
 • kan anvende IT på brugerniveau, gerne kendskab til CURA
 • har kørekort til bil

Rønne Syd kan tilbyde dig:

 • en spændende arbejdsplads, med mange udfordringer
 • en afvekslende arbejdsdag, hvor du er omgivet af engagerede og dygtige kollegaer og synlig ledelse
 • indflydelse på egne arbejdsopgaver
 • grundig individuel introduktion til dine opgaver
 • et arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på at dygtiggøre os, udfordre og udvikle os og levere en professionel hjemmepleje til borgerne

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
 Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-03-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 22-01-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 4

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Nicole Lynghus Frandsen på 56927221 eller 23280920.

Rønne Syd
Her kan du se et par klip lavet af nogle medarbejdere i Rønne Syd på eget initiativ, der fortæller lidt om teamet, og det at arbejde i Rønne Syd.
https://www.facebook.com/defriesmelissa/posts/3623053541081960

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.
Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.