Gem job

Social- og sundhedsassistent til Hus 13-15 - Center for Psykiatri

Stillingen er en fast stilling på 30 timer på det Psykiatriske døgntilbud V. F. Welschs Vej 13-15 ved Center for Psykiatri i Holstebro.
Stillingen er i blandede vagter samt arbejde hver 2. weekend.


Da der er kommet flere opgaver i huset søger vi en social og sundhedsassistent, som sammen med de øvrige kolleger, brænder for at gøre en forskel for de unge mennesker, som bor på botilbuddet.

Lidt om os
Center for Psykiatri består af flere mindre tilbud akuttilbud dagtilbud, døgntilbud og Autismetilbud. Hus 13-15 hører under Døgntilbuddet. I Center for Psykiatri foregår der er konstant udvikling og der vil i den kommende periode være fokus på dokumentationspraksis, velfærdsteknologiske løsninger, faglige tilgange og metoder, samarbejde og koordinering ift. at skabe sammenhængende og udviklende forløb for den enkelte borger.

Hus 13-15 har 5 §107 pladser og 5 ABL §105 lejligheder, hvor der ydes § 85 støtte. Målgruppen er unge mennesker ml 18-45 år med forskellige psykiatriske diagnoser. Vores borgere bor i huset 2-4 år. Medarbejdere og borgere arbejder ud fra en recovery-orienteret tilgang målrettet med borgerens individuelle mål, eksempelvis ADL opgaver, træning af sociale færdigheder, økonomi, madlavning og beskæftigelse.

Vi søger en social og sundhedsassistent med følgende kvalifikationer:

 • Har erfaring og interesse for at arbejde med borgere med en diagnoser som spiseforstyrrelse, personlighedsforstyrrelse eller skizofreni.
 • Har lyst til at planlægge dagligdagen i huset sammen med borgere og kolleger.
 • Er reflekterende og har en respektfuld og anerkendende tilgang.
 • Har gode kommunikative evner og lyst til at biddrage med den sundhedsfaglige vinkel i huset.
 • Erfaring med medicinhåndtering, FMK og generel korrespondance med læger, speciallæger og behandlere.
 • God til at skabe relation med borger og pårørende.
 • Evner at strukturere, ”gribe bolde” samt afslutte sine opgaver og trives i en travl hverdag.
 • Kan arbejde selvstændigt og dokumentere indsatsen.
 • Lyst og evne til mono og tværfagligt samarbejde.
 • En god kollega som vægter og biddrager til det gode arbejdsmiljø.
 • Kan arbejde rehabiliterende og Recovery orienteret.

Vi tilbyder
 • en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, fagligt dygtige og engagerede kolleger, som giver plads til de forskellige fagligheder
 • en arbejdsplads, der inddrager beboerne samt støtter beboerne til at mestre eget liv
 • en arbejdsplads, hvor der er fokus på faglig udvikling og hvor du kan være med til at forme og præge udviklingen
 • tværfagligt samarbejde i teams, hvor personale biddrager med forskellige kompetencer, samt monofaglig sparring på tværs i Center for psykiatri
 • kollegial supervision og sparring hver 3. uge samt ekstern supervision efter behov
 • en arbejdsplads som lige nu er i gang med Årsuddannelse i KRAP, som fremadrettet skal anvendes som metode i huset. Deltagelse i Intern basisuddannelse i Center for Psykiatri.
Ansøgere med erfaring med målgruppen, samt kørekort, vil blive foretrukket.

I Center for Psykiatri arbejder vi overordnet ud fra en Recovery orienteret tilgang
Personalegruppen er tværfagligt sammensat med sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, pædagoger, ergoterapeuter og psykomotorisk terapeut.

Vi er uddannelsessted for sygeplejerske studerende, ergoterapeut studerende, pædagog studerende samt Social og sundhedsassistent elever. I alt ca. 135 personer fordelt på døgntilbud, dagtilbud, autismetilbud og Psykiatrien i Nordvest.

Der arbejdes ud fra en fælles referenceramme, hvor der fokuseres på løsninger frem for begrænsninger, og hvor inddragelse, anerkendelse og respekt er i højsædet.

Nærmere oplysninger
kan du få ved henvendelse til Funktionsleder, Ninna Foldager på telefon 22 13 76 52.

Løn og ansættelsesvilkår
Ifølge gældende overenskomst samt Ny løn.

Tiltrædelse
1. juni 2021.

Ansøgningsfrist
Mandag 19. april 2021 kl 8.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 23. april 2021.

 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Faglig dygtig SOSU-assistent der brænder for at yde pleje og omsorg

Privathjælpen Holstebro ApS

Holstebro
Vi søger en SOSU-assistent, der har lyst til at blive en del af et privat plejefirma, der vækster. Vores fokus er at yde pleje og omsorg med værdighed, yde en god service og være en arbejdsplads, hvor man aldrig er ked af at komme på arbejde.For at ...
Indrykket:27. marts 2021

Social- og sundhedsassistent ell. hjælper søges til flyverstilling i blandede vagter

Privathjælpen v/Anne Kjærgaard

Struer
Privathjælpen vækster, og vi har brug for en ny medarbejder, der er uddannet SOSU-assistent ell. hjælper, og der kan trives i en stilling som flyver .Stillingen er på 32 timer pr. uge i dagvagt med mulighed for blandede vagter. Vi søger en medarbejd...
Indrykket:27. marts 2021

SOSU-Assistent søges til 30 timer

Privat pleje & omsorg ApS

Herning
Vi søger en Social- og sundhedsassistent til en fast dagvagt på 30 timer pr. uge med arbejde hver 2. eller 3. weekend i vores Herning afdeling. Du skal køre vores assistentrute. Vi arbejder frem mod, at nye borgere opstartes på assistentruten, hvor ...
Indrykket:27. marts 2021

Social- og Sundhedsassistent til Kær.dk Holstebro

Kær.dk Holstebro ApS

Holstebro
Vil du være med til at sikre at borgerne i Holstebro Kommune får bedste betingelser for at opleve livskvalitet og værdighed, så er det lige nu, du har chancen for at blive en del af vores medarbejdergruppe.Vi søger 1 social- og sundhedsassistent, so...
Indrykket:27. marts 2021

Social- og sundhedsassistent til Kær.dk Skive

Kær.dk Holstebro ApS

Holstebro
Vil du være med til at sikre at borgerne i Skive Kommune får bedste betingelser for at opleve livskvalitet og værdighed, så er det lige nu, du har chancen for at blive en del af vores medarbejdergruppe.Vi søger 1 social- og sundhedsassistent, som ka...
Indrykket:26. marts 2021