Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til intensivt afsnit 19.1 på Psykiatrisk Center København, Gentofte

Brænder du også for intensiv psykiatri? Trives du med at arbejde aften og nat? Så har vi stillingen til dig.
Velkommen indenfor hos døgnafsnit 19.1 Afsnit 19.1 er et intensivt psykiatrisk døgnafsnit med plads til 12 patienter med alle typer af psykiatriske diagnoser.

Vi arbejder målrettet med at nedbringe tvang ved hjælp af aktiv inddragelse af patientplaner, forhåndstilkendegivelser og træning af personalets deeskalerende færdigheder.

Vi har desuden rigtig gode erfaringer med at inddrage patienten og dennes netværk i behandlingen. Vi passer godt på hinanden og har kontinuerligt fokus på sikkerhed, trivsel og arbejdsmiljø.

Vi er langt i implementeringen af Safewards, og i løbet af det kommende år vil alle medarbejdere blive uddannet inden Kognitiv Adfærdsterapi.


Hvad skal du lave? Som social- og sundhedsassistent på afsnit 19.1 vil du sammen med en kollega blive kontaktperson for 2-3 patienter. Du er med til at modtage patienter fra akutmodtagelsen i Bispebjerg, og patienterne kan være frivilligt indlagt, have tvangsforanstaltninger af forskellig art, retslige foranstaltninger eller være indlagt som surrogatvaretægtsarrestanter.

Konkrete eksempler på arbejdsopgaver er:

  • Du iværksætter miljøterapeutiske aktiviteter, social færdighedstræning og fysiske aktiviteter med patienterne under hensyntagen til patienternes ressourcer og udfordringer
  • Du deltager aktivt i stuegang, netværksmøder, pårørendeinddragelse og samarbejde med Distrikt/F-ACT
  • Du bidrager til kvalitets- og forbedringsarbejde på afsnittet
  • Du deltager i alarmberedskab/akutte situationer på eget afsnit og hjælper til på øvrige afsnit på matriklen
I hverdagen har du et tæt samarbejde med afdelingssygeplejerske, kolleger, patienter, pårørende, øvrige afsnit, distrikt/F-ACT, kommunale samarbejdspartner, bostøtter m.m.


Hvad forventer vi af dig? Du er selvfølgelig en fagligt dygtig SSA, og har du endnu ikke erfaring fra psykiatrien, står dine kommende kollegaer klar til at hjælpe dig med at blive klædt godt på til opgaven.

Vi lægger vægt på, at du kan samarbejde med andre, at du er ansvarsfuld og mødestabil og at du ligesom os har lyst til at arbejde relationelt og recoveryorienteret med nogle at de allermest sårbare og udsatte grupper i vores samfund.


Hvorfor skal du søge jobbet hos os? Du får fagligt dygtige, loyale og omsorgsfulde kollegaer og en nærværende og synlig ledelse.

Du vil i den første tid af din ansættelse få tilbudt mentorordning med to mere erfarne kollegaer.

Vi arbejder kontinuerligt på at sikre et trygt og sikkert arbejdsmiljø, og vores målrettede indsats ses på vores flotte trivselsmålinger.

Udvikling til den enkelte. Du kommer på et introduktionsprogram ud fra dine behov og kompetencer, og du får løbende supervision. Derudover kommer du på kurser i konflikthåndtering og voldsforebyggelse. Vi sørger for kompetenceudvikling, der er tilpasset dine og vores ønsker.

Vi ved hvor vigtigt det er, at arbejdsliv og privatliv hænger fornuftigt sammen, hvorfor vi søger en social- og sundhedsassistent, der trives med at arbejde om aftenen og om natten.

Du får naturligvis indflydelse på din vagtplan, du får en fast grundplan med arbejde med 3. weekend i 12-timers vagter. Arbejdstiderne vil fortrinsvis være aften og nat og weekendvagterne i tidsrummet kl. 19.00-07.00


Om os Du får ca. 25 dygtige og dedikerede kollegaer, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykolog og læger. Derudover har afsnittet fast tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut og socialrådgiver som kommer flere gange ugentligt.

I øjeblikket bor vi på Gentofte Matriklen, men vi skal i 2024 flytte til det nybyggede psykiatrihospital på Bispebjerg Hospital i nye og flotte rammer.


Ønsker du at vide mere om stillingen? Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lisbeth Kristensen på 4010 1645 eller mail: lisbeth.kristensen@regionh.dk


Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling som Social & sundhedsassistent på 37 timer ugentlig i skiftende vagter med ansættelses start den 1. marts 2021 eller efter aftale.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Søg stillingen via link senest søndag den 24. januar 2021

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.