Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Medicinsk Afsnit 1, Diagnostisk Center, Regionshospitalet Silkeborg

Vi søger en social og sundhedsassistent til fast stilling 37 timer/uge pr. 1. november 2020 eller snarest derefter.

Vi leder efter
En med interesse for akut hjerte- og lungemedicinsk sygepleje. Vi forventer du har klinisk erfaring gerne fra et af specialerne.

Du er lige den social og sundhedsassistent vi gerne vil have med i holdet, når du ligesom os kan lide, at der sker noget, og kan holde fokus på de gode patientforløb i et tværfagligt samarbejdende miljø. Vi søger en social og sundhedsassistent der i en teamånd og godt relationelt arbejdsfællesskab, kan varetage de opgaver, der er i et sengeafsnit. Desuden en social og sundhedsassistent som kan være i sparring med kollegaerne i forhold til de enkelte patientforløb i afsnittet.

Om stillingen
Du bliver ved ansættelse i vores afsnit en del af en gruppe, der sammen har det mål at udvikle sig fagligt ved at have en kultur med humoristisk tilgang og vilje til faglig forbedring.

Vi er meget stolte af vores afsnit og center, der bidrager med udvikling på vores hospitalsenhed og har flere udviklingsprojekter i gang.
Vi har stor fokus på læring i praksis og har bl.a. ambitioner om at være en af de bedste arbejdspladser, ligesom vi er kåret til Danmarks bedste mindre hospital flere år i træk. Med andre ord: vi vægter læring og faglig udvikling højt, for at skabe gode patientforløb som en del af vores kultur. 

Vi kan tilbyde
Et afsnit hvor vi modtager akutte og planlagte patienter i et særligt ambulant forløb. Vi har plads til 20 indlagte patienter inden for specialet hjerte/lunge. Desuden har vi tilknyttet klinikker i begge specialer, og er derfor i stand til at designe et optimalt patientforløb, med fokus på hvad der tjener den enkelte patient/pårørende bedst.
Desuden har vi et tæt samarbejde med primær sektor.

Som ansat i Medicinsk Afsnit 1 kommer du til at være en del af et team, der består af erfarne sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, sekretærer og læger.

Et grundigt og individuelt introduktions- og uddannelsesforløb med tilhørende mentorordning, naturligvis et særligt fokus på begge specialer, samt oplæring i de forskellige funktioner.

Vagplanlægning i Min Tid. Weekendvagt ca. hver 3. weekend.
Et afsnit hvor der arbejdes aktivt med kompetenceudvikling og mulige karriereveje i afsnittet.
Et dejligt arbejdsmiljø som prioriteres højt, og hvor der er plads til alle. Et afsnit hvor humor og grin er en naturlig del af hverdagen.

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning. Du er velkommen til at komme og se vores afsnit.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Diagnostisk Center, Medicinsk Afsnit 1, Regionshospitalet Silkeborg.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Marianne Æ. Pedersen 78417305 eller afdelingssygeplejerske Britt Linnebjerg 78417105.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest 20. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 22. oktober 2020 mellem kl. ca. 13-15.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.