Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Neurologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Vi søger en social- og sundhedsassistent på 37 timer pr. uge, der har lyst til akut neurologi.

Vi er et ud af to neurologiske sengeafsnit. Vi er knap 40 plejepersonaler, både erfarne og nyuddannede. Vi søger en god og humoristisk kollega gerne med neurologisk erfaring, men ikke noget krav. Du skal dog kunne håndtere kritisk syge patienter og deres pårørende og kunne bevare overblikket i en travl hverdag.

Vi tilbyder

  • Struktureret oplæring
  • Struktureret undervisning
  • Planlagt kompetenceudvikling
  • Sygeplejefaglig sparring og supervision

Om sengeafsnittet og afdelingen

  • N61 er et af to neurologiske sengeafsnit. N61 varetager patienter indlagt til behandling og observation indenfor blandt andet ALS, parkinson, tumor cerebri, sklerose og epilepsi. Afsnittet har to elektive epilepsiovervågningspladser, samt tre særlige pladser til patienter med behov for særlig overvågning. Vi modtager ligeledes patienter, der skal have udført søvnundersøgelse i form af polysomnografi (PSG) og multipel søvnlatens test (MSLT).

Afdelingen består ud over et sengeafsnit for apopleksi patienter også af

  • Ambulatorium med behandler afsnit, og specialklinikker for epilepsi, multipel sklerose, bevægeforstyrrelser, botulinumtoksin behandling, neuromuskulære- og cerebrovaskulære sygdomme
  • Regionalt Videnscenter for Demens
  • Klinisk forskningsenhed
  • Tværfaglige støttefunktioner bestående af neuropsykologer, talepædagoger og socialrådgiver
  • Neurofysiologisk Center

Nærmere oplysninger ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Dunja Vergmann, 47 32 28 60.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her