Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til nyt afsnit, Lungemedicin, SUH Roskilde

Vil du være med fra start? Vil du være en del af vores nye lunge-team?

Vores nye, højt specialiserede lungemedicinske sengeafsnit er en realitet. Vi er ved at sammensætte et team af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, som vil være med til at starte en afdeling op fra bunden af.

  • Kan du lide den komplekse patient?
  • Udredningspatienten, f.eks. i kræftpakkeforløb?
  • Den akut respiratorisk dårlige patient, som skal i NIV (Non-invasiv ventilation)?
  • Vil du gøre en forskel for den terminale patient og de pårørende?

Hvem er vi?

Lige nu er vi 14 medarbejdere til 7 sengepladser, men vi skal vokse os større.

Vi behandler patienter med empyem, lungefibrose, atypiske mycobakterier, lungetransplanterede m.fl. Vi har et tæt samarbejde med vores store lungemedicinske ambulatorium og søger gerne at vidensdele og udvikle på tværs.

Vi planlægger at opkvalificere vores social- og sundhedsassistenter, så de ligeledes kan varetage opgaver som stuegang og medicinadministration.

Vi er tilhængere af en stærk tværfaglig struktur, hvor vi alle byder ind med hver vores faglighed. Dvs. at udover sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter udgøres personalegruppen også af speciallæger, sekretærer samt farmakonomer og fysioterapeuter. Vi vil have en afdeling, hvor undervisning, specialisering og dygtiggørelse er i fokus. Samtidig skal det gode arbejdsmiljø være i højsædet, og vi skal løse opgaverne i fællesskab.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er uddannet social- og sundhedsassistent og sætter din faglighed i spil, og at du er åben for læring. Du skal være med til at opbygge noget nyt, præge afsnittet, sætte kursen og skabe den rette kultur. Det kræver, at du siger til og fra, så det kan blive det bedst tænkelige afsnit. Du bidrager til det gode arbejdsmiljø med en positiv indstilling til både dit eget fag, dine kolleger, andre faggrupper, patienten og de pårørende.

Grundet den seneste tids store omvæltninger, skal vi opbygge afsnittet fra grunden. Det betyder, at du kan være med til at .

Det vil være en fordel, men ikke et krav, hvis du har lungemedicinsk erfaring.

Vil du være med?

Stillingerne er på 32-37 timer pr. uge med skiftende vagter. Vi arbejder i vagter à 8-9 timer, og du skal i vagt hver 2. weekend. Vi holder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning og lad os aftale nærmere. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Kontakt os eller besøg os, hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig. Jeg hedder Christina Egelund og er afdelingssygeplejerske. Du kan skrive til mig på cege@regionsjaelland.dk eller ringe på 4732 2139.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.