Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent til Område Christiansbjerg, Plejehjemmet Skelager, Aarhus Kommune


Om jobbet
Skelager Plejehjemmet har samlet 70 boliger, der er fordelt i tre team med henholdsvis 23-24 boliger med en hyggelig atmosfære. Vi går meget op i vores borgeres ve og vel, er fagligt stolte og ærekære i vores arbejde.

Vi søger social- og sundhedsassistenter som er sundhedsfagligt velfunderet, har øje for social pædagogik og brænder for at være med til at gøre plejeboligerne til ” Et levende hus, hvor livet er værd at leve”.

Vi forestiller os ansættelser på ca. 35 timer med ansættelse i blandet dag-/aftenvagt. Alle medarbejdere arbejder hver anden weekend. De aftenvagter der ligger i weekend er (fredag-lørdag og søndag hver 14 dage) eller minimum to aftenvagt i hverdage enten mandag tirsdag eller onsdag torsdag hver 14 dage.


Din profil

  • Kan leve op til MSO´s stillingsbeskrivelse for social- og sundhedsassistenter
  • Kan agere ifølge gældende retningslinjer og instrukser.
  • Kan dokumentere på et fagligt og lovmæssigt grundlag.
  • Er fleksibel, kan bevare overblikket og optræde fagprofessionelt.
  • Er positiv og udadvendt.
  • Trives med udfordringer
  • Er troværdig, respektfuld og engageret og har en anerkendende tilgang til både borgere, pårørende og kollegaer.
 Vi vil gerne have, at du i din ansøgning kort nævner dine særlige erfaringer og kompetencer.


Derfor skal du vælge os
Fordi vi har stærkt fokus på socialpædagogisk indsats
Du vil få dygtige og stabile kollegaer, som ikke er bange for at tænke utraditionelt.
Vi investerer i din faglige og personlige udvikling.

Fordi du gerne - sammen med beboer, familie, venner og engagerede kollegaer – vil medvirke til at gøre Skelager Plejehjem til byens bedste sted at bo/arbejde. Stedet hvor vi sammen muliggør det meningsfulde hverdagsliv for borgere i alle livets faser.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes tiltrådt 01. marts 2018 eller snarest muligt
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst som social- og sundhedsassistent Lønniveauet er som udgangspunkt grundløn.

Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Forstander Lis Kjems på 
8713 5336 eller viceforstander Antonio Guerra på 8713 5335


Ansøgning
Klik på ”søg jobbet” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 18. februar 2018

Vi forventer at afvikle jobsamtaler d. 22. februar 2018

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


Om os
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/

Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen http://www.sundhedogomsorg.dk/~/media/Subsites/Sundhed-og-Omsorg/Dokumenter/Vaerktoejer/Kursusportalen/Opret-dig-som-ny-bruger-paa-Kursusportalen---Borgeradgang.pdf

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her