Social- og sundhedsassistent til Plejecenter Skovhuset

Du brænder for at gøre en forskel for de mennesker der bor i Skovhuset.

Vi søger social - og sundhedsassistent i aftenvagt, på 21-28 timer ugentligt til somatisk plejeafsnit.

Hvem er du?
Allervigtigst: Du vil borgeren og dit fag.

Du er kendetegnet ved høj faglig ansvarlighed.
Du er meget nysgerrig på at integrere velfærdsteknologi i pleje – og omsorgsrelationen.
Du er nysgerrig og afprøvende i skæve eller svære plejesituationer, for at nå borgeren.

Gennem din faglighed og dine værdier er du med til at understøtte, at Skovhuset til stadighed er et godt og værdigt sted at leve og bo, og du bidrager til at finde kreative løsninger i hverdagen.

Du kan invitere til samarbejde, både med beboere og deres familier, og blandt kollegaer i huset. Du skal kunne samarbejde tværfagligt, både i eget team og med tværfaglige nøglepersoner i huset.

Da vi anvender Marte Meo til plejeforløb, uddannelse og kompetenceudvikling, er det vigtigt, at du indgår i dette samarbejde.

Du holder din viden ajour, er opsøgende på ny viden og god til at gøre brug af relevante vejledninger og instrukser.

Jobindholdet:
Du får et spændende arbejde, med mulighed for at samarbejde med dygtige kollegaer med mange forskellige faggrupper, indgå i komplekse forløb, få faglig sparring og være en del af et teknologisk og lærende hus.

Vi har et velfungerende introduktionsprogram over 3 måneder, hvor du blive sat ind i alt, hvad du skal vide for at falde godt og hurtigt til. Du får en ”Skovhus-guide” og vi følger op gennem løbende samtaler.

Du skal bidrage til, at Skovhuset fremtræder som et velintegreret plejecenter i lokalmiljøet, som kan skabe en meningsfuld hverdag, for husets beboere i tæt samarbejde med deres familier.

Du skal sikre en høj faglig kvalitet i det omsorgsarbejde du udfører, med lydhørhed over for de krav og forventninger, der er til et moderne plejecenter. Du vil blive kontaktperson for et antal borgere og deres familier, og din opgave er at sikre et rigtig godt samarbejde med dem, og understøtte deres oplevelse af en sammenhængende og god hverdag.

Du kan få mulighed for at indgå i arbejdsgrupper på tværs, deltage i faglige projekter og indgå i samarbejdet med studerende fra skoler og universiteter.

Hvem er vi?
Skovhuset er et moderne plejecenter med 104 boliger, hvoraf 48 boliger er demensboliger. Boligerne er inddelt i 8 bogrupper af 12 lejligheder samt et ”Gæstehus” med 8 aflastningspladser. Der ud over har vi et dagcenter, der har plads til 25 daggæster, samt mange forskellige aktiviteter for beboerne i hele huset.

Vi vægter et tydeligt, respektfuldt og omsorgsfuldt samvær med både beboere, familier og kolleger.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre til at skabe rammer for den gode hverdag for vores ældre borgere. Vi tager udgangspunkt i den personcentrerede omsorg, hvor vi bl.a. benytter os af Marte Meo, musikterapi, nænsom nødværge og beboerfordybelse.

Skovhuset har integreret mange teknologiske løsninger – herunder smartgulv teknologien - for at bidrage kvalificeret til den individuelle pleje, og skabe tryghed og frihed i borgerens hverdag.

Vi lægger stor vægt på at understøtte beboeres kontakter til omverdenen gennem inddragelse af familien, gennem aktiviteter og med kontakt til frivillige og naboer.

Skovhuset arbejder struktureret med kompetenceudvikling til alle medarbejdere, og har faglig supervision i plejeforløb. Vi har et meget dygtigt tværfagligt udviklingsteam som understøtter hverdagen i huset, bestående af udviklingssygeplejerske, fysioterapeut, musikterapeut, psykomotorisk terapeut, klinisk sygeplejespecialist og demenskoordinator.

Det praktiske
Plejecenter Skovhuset er røgfrit for personalet.

Ansøgningsfristen er den 4. marts. Ansættelsessamtaler finder sted den 7. marts 2018 eller løbende, og du skal forvente et ansættelsesudvalg, tværfagligt sammensat.
Hvis du kan sige ja til ovenstående, og kan beskrive dine kompetencer i forhold til de aktuelle opgaver, vil vi se frem til en ansøgning fra dig.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingens indhold og arbejdsvilkår hos områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen telefon 72 32 66 20 eller områdeleder Mette Helverskov telefon 72 32 66 40, og du kan rekvirere stillingsbeskrivelse i administrationen på telefon 72 32 66 00.

http://Læs mere om Skovhuset

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Social- og sundhedsassistent til aftenvagt

Hillerød Kommune

Hillerød
- i Hillerød hjemmepleje i Skævinge.Trives du med udfordringer og konstant udvikling af dine kompetencer?Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren?Vi søger snarest, en social- og sundhedsassistent til aftenvagt 28 timer om ugen, vagt h...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

SSA dag og aften Kernehuset

Hillerød Kommune

Hillerød
Plejecenter Sophienborg, Hillerød Vest - Enhed for demensramte beboere med særlige behovVi søger en SSA i fortrinsvis aftenvagt 28 timer ugentlig, hvor du arbejder 5-2 og en SSA i fortrinsvis dagvagt på 28 timer ugentligt.Som social- og sundhedsassi...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Social- og sundhedsassistent

Ortopædkirurgisk Afdeling

Hillerød
Vikariat for social og sundhedsassistent søges til Ortopædkirurgisk Afdeling, Nordsjællands Hospital, Hillerød Vi søger en ny kollega til sengeafsnit 1551 på Hillerød matriklen. Hvis ortopædkirurgisk sygepleje lyder spændende, så er vi en personaleg...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Social og sundhedsassistent Til Lungemedicinsk Afsnit 0655, Nordsjællands Hospital

Lunge- og Infektionsmedicinsk Afdeling

Hillerød
Du Er faglig engageret eller ambitiøs og vil gerne udvikle dig i din sygepleje. Er motiveret for at navigere mellem basal- , akut- og teknologisk sygepleje. Er indstillet på at fercilitere patientforløb også i forhold andre sektorer. Er åben og posi...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

SSA nattevagt

Hillerød Kommune

Hillerød
Sophienborg Plejecenter - Hillerød Vest - Vågen nattevagtAttraktiv plejecenter søger erfaren SSA til nattevagt med høj faglighed til vågen vagt i 28 timer, i 2 ugers rulVores velfungerende nattevagtsgruppe på Sophienborg Plejecenter er kendetegnet v...