Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Plejecentret Birkebo

Plejecentret Birkebo søger fra 1. juni en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i et 2-årigt vikariat. 
 
En af vore dygtige social- og sundhedshjælpere har valgt at videreuddanne sig til assistent. Derfor søger vi i perioden 1. juni 2018 – 15. august 2020 hendes afløser. 
 
Birkebo er et charmerende ældre plejecenter med 15 boliger. Birkebo ligger i naturskønne omgivelser i Bryrup og nyder stor opbakning i lokalsamfundet og har blandt andet en aktiv venneforening, der laver arrangementer i huset. Vi er så heldige at have fået tildelt puljemidler til videreuddannelse af hele personalegruppen i demens via sundhedsstyrelsens demensrejsehold i 2019.  
 
Stillingen er på 35 timer i dagvagt og vi arbejder hver tredje weekend og tilstræber i øvrigt at give hinanden fri, når der er brug for det. Hvis du har andre ønsker til vagternes sammensætning hører vi gerne om dine ønsker. 
 
Du bliver en del af en personalegruppe der består af assistenter, hjælpere og kostansvarlige der vægter det tværfaglige samarbejde højt og som er gode til at løfte i flok. Vi har en fast tilknyttet sygeplejerske som deles med det nærliggende Skovly Plejecenter. 
 
Vi har tæt samarbejde med den lokale praktiserende læge, terapeuter og demenskonsulent.  
Vi er optaget af at skabe ”det gode hverdagsliv” for vores borgere, hvor livskvalitet og høj sundhedsfaglig indsats går hånd i hånd.  
 
Vores forventninger: 
Vi forventer at du har en høj faglighed og brænder for at skabe rammerne om det gode hverdagsliv for vores beboere. 
 
Vi søger en kollega der er åben og positiv og med en anerkendende tilgang medvirker til at udvikle de tværfaglige kompetencer i teamet. 
 
Erfaring med såvel borgere med demens sygdomme og fra primær sektor vil være en fordel.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet eller har du lyst til at se vores plejecenter, er du velkommen til at kontakte lokalleder Tina Svaneborg på tlf. 51 18 53 99.  
 
Ansøgningsfrist søndag 22. april 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 25. april om formiddagen. 
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144617. 
 
Når vi ansætter personale inden for sundheds- og omsorgsområdet er en betingelse at den person, vi ønsker at ansætte kan fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her