Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Plejecentret Verdishave

Brænder du for dit fag, og kan du "skrive under på" vores værdier: at skabe gode oplevelser, at tage personligt ansvar og at dele viden?
 
Om Verdishave:
Verdishave er et plejehjem med 70 boliger fordelt på fire etager. Der er i alt syv bogrupper på de fire etager. Verdishave ligger i skønne grønne omgivelser nær Valbyparken. Vi tilstræber at skabe en god hverdag med fokus på høj faglighed, trivsel og livskvalitet for beboerne.
 
Verdishave er en røgfri arbejdsplads, og der er obligatorisk træning i arbejdstiden for alle medarbejdere.
 
Om jobbet:
Vi tilbyder dig et udfordrende og udviklende arbejde i en organisation med fokus på faglighed og et godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads med indflydelse og medbestemmelse, hvor vi arbejder kontinuerligt med værdier og kompetenceudvikling.
Du skal være fleksibel, fagligt velfunderet og ambitiøs i forhold til de mange indsatser omkring borgerne. Vores indsatsområder er livskvalitet, en meningsfuld og aktiv hverdag, sundhedsfremme, sygepleje og rehabilitering.
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Stillingen er en dagvagt på 37 timer om ugen og ønskes besat snarest efter aftale.    
Løn- og ansættelsesvilkår er ifølge overenskomst. 
 
Yderligere information: 
Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mikala Bæk Hansen på 8256 7102 eller forstander Iben Børgesen på 8256 7101. 
 
Vi glæder os meget til at modtage din ansøgning.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 1. juli 2018
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her