Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til plejehjem - dagvagt - mulighed som ressourceperson

CareMatch søger for Plejehjemmet Søndervang

Med din faglighed og engagement skal du passe de ældre beboere med udgangspunkt i deres livshistorie og fokus på individuel pleje og høj kvalitet. Har du viden om demens eller interesse i at blive ressourceperson, er du lige den vi leder efter.

Opgaven og oplæring

Du bliver en del af team 1, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere.

Teamet har et godt arbejdsmiljø, hvor alle kollegaer hjælper hinanden og hvor der er rum for nytænkning. Ordentlighed samt høj etik og moral er vigtige egenskaber.

Triage er implementeret i alle teams og revideres løbende. Søndervangs sygeplejefaglige leder vil tilrettelægge et særligt introduktionsprogram tilrettet dine kompetencer.

Der vil i løbet af de første 3 måneder være særlig opmærksomhed på oplæring i CURA, medicinadministration og den specielle sygepleje fulgt af supervision og coaching.

Ressourceperson

Har du viden på et område - eller du ønsker at dygtiggøre dig inden for et særligt område er alt muligt, som videns- eller ressourceperson. Det kunne være ift. hygiejne, sår, inkontinens, kost- og ernæring eller forflytning.

Vi er åbne over for det, du har interesse for.

Din faglige og personlige profil

Som person er du engageret og synes om at passe ældre mennesker og interesserer dig for beboernes livshistorie. Opgaverne kræver fleksibilitet og at du kan overskue problemer og delegere.

  • Du er nyuddannet eller erfaren social-og sundhedsassistent
  • Du vil gerne gøre en forskel - og ser ældreplejen som en del af din fremtid
  • Du ønsker at dygtiggøre dig
  • Vi arbejder i dokumentationssystemet CURA og IT-kundskaber er nødvendige

Om Søndervang
Boligerne ved team 1 er store. Der er etableret hjælpemidler i langt de fleste boliger.

Søndervang har eget køkken der tilbyder fleksibel madlavning, for at understøtte beboernes livskvalitet. Vi har en fantastisk have, som beboerne bruger hele året.

Søndervang har 60 plejehjemsboliger (team 2, 3 og 4) og 44 plejeboliger (team 1). Plejehjemmet blev bygget i 1972, og tilbygningen med plejeboliger blev opført og sammenbygget med plejehjemmet i 1985. Søndervang er endnu ikke moderniseret, men har fået et makeover i 2015 og fremstår velholdt og hyggeligt inde og ude. Det er planen, at et ”Nyt Søndervang” skal stå færdigt i 2025. Ny søndervang bygge på en nabogrund, så beboerne kan blive boende indtil ”Ny Søndervang” står færdigt.

Søndervang ønsker at understøtte ”det gode liv”, ved at skabe et aktivt, trygt og rummeligt miljø med respekt for den enkelte beboer. Søndervang ønsker til stadighed at være førende og normsættende indenfor ældreplejen.

Løn og ansættelsesforhold

Løn efter overenskomst. Stillingen kan være på 37 timer med 2. weekend eller 32-35 timer med hver 3. weekend i dagvagt.

Yderligere informationer

Søndervang samarbejder med CareMatch om denne ansættelse. Vi opfordrer til at du kontakter Mads Lindhardt Henriksen på 42 48 40 42 eller mlh@carematch.dk for yderligere oplysninger.

Ønsker du at tale med afdelingssygeplejerske Lene Erecius, træffes hun på 38 87 32 16.

Samtaler afholdes løbende, når vi finder den rette kandidat. Dog senest den 19. april 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.