Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Plejehjemmet Fjordparken - barselsvikariat

I Ældre- og Handicapforvaltningen er vores kerneopgave at fremme borgernes mulighed for at leve en selvstændig tilværelse. Det gør vi sammen med borgerne og deres netværk. For at kunne løse denne opgave sætter vi ambitiøse mål og arbejder efter fire strategier: Velfærdsinnovation, rehabilitering, samskabelse og handlekraftig organisation. Vi ønsker at være banebrydende inden for nye måder at skabe velfærd på og vi er en involverende og kompetent organisation, der drives af at gøre en forskel for borgerne.

Vi kan tilbyde:

  • En udfordrende arbejdsplads med høj faglighed og gode muligheder for faglig og personlig udfordring.
  • En arbejdsplads, hvor du har mulighed for at anvende dine kompetencer og tage ansvar.
  • En god og velfungerende personalegruppe, hvor højt humør, faglighed, dialog, samarbejde og fleksibilitet er kerneområder.
Lidt om stillingen og din nye arbejdsplads:
  • Antal ledige stillinger: 1
  • Forventet ansættelsesdato 1. februar 2018
Dine primære opgaver vil være:
  • Med afsæt i social- og sundhedsassistentens kompetenceområde at varetage kerneopgaven til plejehjemmets beboere samt være i stand til at støtte øvrige kolleger på tværs af huset.
Faglige kompetencer:
  • Autorisation som social – sundheds assistent.
  • Kendskab til Care/ smart care samt FMK   
Personlige kompetencer:
Vi ønsker et menneske med høj faglighed, som er glad for og stolt af sit fag og som i fællesskab med øvrige kolleger samt ledelse vil være med til at gøre Fjordparken til et endnu bedre sted at bo og en arbejdsplads, som er eftertragtet.
Et menneske, der kan aflæse beboernes behov, både de fysiske men absolut også psykiske, sociale samt evt. åndelige behov og vil være aktivt medvirkende til at gøre hverdagen fuld af liv for vore beboere.
Et menneske, der kan være medvirkende til, at pårørende ligeledes til enhver tid vil føle sig set og hørt, ligegyldig hvilken tilgang de kommer med.
Vi ønsker en kollega/medarbejder med masser af initiativ, selvstændighed, ansvarlighed med empati og som er lydhør overfor konstruktiv kritik.
Et menneske, der kan møde andre på en respektfuld måde og formår at se sin egen andel i udviklingen af mellemmenneskelige relationer.
Et menneske, der formår at skabe situationer, der skaber relationer til glæde for beboerne.
Et menneske, der kan møde beboere, pårørende, kolleger, tværfaglige samarbejdspartnere samt ledelse på en respektfuld måde.
Et menneske, der formår at tænke og handle innovativt.
Et menneske, der kan arbejde ud fra Aalborg Kommune samt Fjordparkens værdigrundlag samt bevidst arbejde efter forvaltningens perspektivplan samt politiske målsætninger.
Et menneske, der i alle situationer formår at bruge den konstruktive dialog som løftestang for samarbejdet.
Et menneske, der er bevidst om egne kompetencer samt hvilke områder inden for faglige samt personlige kompetencer, der skal arbejdes med og formår at synliggøre dette og bede om støtte ved behov.

Arbejdsstedets adresse:
Plejehjemmet Fjordparken, Fjordparken 2 og 6,  9370 Hals

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Lise Dall Lundbech på tlf. 9982 3521 eller plejehjemsleder Jytte Kiilsgaard på tlf. 9982 3526 for yderligere oplysninger.                              
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

Læs mere om Ældre- og Handicapforvaltningen
På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens og forvaltningens struktur, politikker, målsætninger og meget mere.Aalborg Kommune

Læs mere om Ældre- og Handicapforvaltningens vision og strategiske ledelsesudvikling
vision2020.aalborg.dk
Ledelseskæden
Frihedsbrevet
Mål og indsatser 2017-2018

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her