Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til retspsykiatrisk afsnit R2

Godt kollegaskab, erfarne kollegaer og fokus på din sikkerhed. Lyder det attraktivt? Så er lukket retspsykiatrisk afsnit R2 på Psykiatrisk Center Sct. Hans, måske noget for dig! I naturskønne omgivelser tæt på vand og skov og med udsigt over Roskilde fjord, finder du Danmarks største retspsykiatriske afdeling, med nuværende 8 lukkede sengeafsnit og 2 åbne sengeafsnit. Afsnit R2 er et lukket sengeafsnit, hvor der er højt til loftet, latter samt en positiv omgangstone patienter og personale imellem. Vi søger en ny kollega – Måske det er dig?


Patienten i centrum, aktiviteter og en kognitiv referenceramme

På R2 arbejder vi med patienter, der foruden deres sindslidelse også har en retspsykiatrisk foranstaltning og ofte en misbrugsdiagnose. Tilgangen til patientbehandlingen bygger på tillid, åbenhed og troen på, at vi i samarbejde med patienten kan gøre en forskel.

Pleje og behandling af vores 9 patienter er recovery-orienteret og sker på baggrund af en kognitiv terapeutisk referenceramme. Vi har et stort fokus på struktur i dagligdagen og aktiviteter er en stor del af behandlingen både på og udenfor afdelingen. Vi ønsker at skabe en hverdag for patienterne med forskellige aktiviteter såsom fitnesstræning, madlavning, skovture, café, filmaften og diverse årstids bestemte festligheder m.m.

Som team arbejder vi målrettet på at holde medarbejdertrivslen høj, samt holde den faglige udvikling ved lige.


Lidt om jobbet

I afsnittet kører vi efter kontaktpersonsordning bestående af et bredt udvalg af faggrupper (sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, socialpædagoger).

Som kontaktperson for et par af vores patienter får du ansvaret for i samarbejde med patienten og dit tværfaglige team at sammensætte og udvikle patientens pleje- og behandlingsforløb samt planlægge en hverdag med meningsfulde aktiviteter.

Du får en alsidig arbejdsdag, hvor du sammen med patienterne udfører forskellige former for aktiviteter og arbejder med motivation og udvikling ved målrettede samtaler.


Et spændende udviklingsprojekt – Vær med i forberedelsesfasen

Grib chancen og vær med i opstarten, når vi i efteråret 2021 flytter over i vores store nye retspsykiatriske bygning Udsigten, hvor de lukkede afsnit vil blive samlet og udvidet. I den forbindelse vil der ske en opnormering, da vi i kommende afsnit skal varetage pleje og behandling af 16 patienter. 32 patienter i alt i den enhed vi danner med naboafsnittet, og som vi kommer til at arbejde tæt sammen med. Vi bliver på matriklen, men når vi flytter, bliver vi Danmarks og Nordens største retspsykiatriske center.

Vi glæder os til de nye muligheder for behandling i den nye bygning og er allerede nu i gang med at forberede denne spændende forandrings- og udviklingsproces. Et forberedelsesarbejde du også får mulighed for at blive en del afDerDer.


Vi tilbyder:

 • Et udviklingsorienteret og struktureret afsnit med mange patientaktiviteter
 • En inkluderende positiv medarbejdergruppe
 • En synlig daglig ledelse, der vægter åbenhed, dialog og tillid
 • En leder og medarbejdergruppe der er gode til at se muligheder frem for begrænsninger
 • En patientgruppe med langvarige indlæggelser, der gør det muligt at følge recovery-processen
 • Fast vedligeholdelsestræning hver uge, efter endt vedligeholdelses kursus (TERMA)
Vores ønsker til dig:

 • Du arbejder tværfagligt med fokus på moderne psykiatriske pleje- og behandlings-principper
 • Du er kreativ i patienttilgangen og formår at inddrage den somatiske viden i vurderingen af patienten
 • Du vil gerne arbejde med kognitiv miljøterapi, motiverende samtale og fremme patienternes recovery proces.
 • Du værdsætter relations arbejde, nærvær i samtale og aktiviteter med patienterne
 • Du kan opholde dig i og håndtere konfliktfyldte situationer
 • Vi ser gerne at du har medicinkompetencer (Region Hovedstadens Medicinkursus)
Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer i fortrinsvis dag- og aftenvagt med vagt hver anden weekend af 8 timers varighed. Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse 1. januar 2021 eller snarest derefter.


Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via linket på siden senest søndag den 22. november 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende dog senest i uge 48.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Tilmize Aydemir på tlf. 24 98 25 93 eller på e-mail: tilmize.aydemir@regionh.dk, eller ringe til afdelingen på tlf. 38 64 22 21 og tale med assisterende afdelingssygeplejerske Julie Rathmann.


I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.