Social- og sundhedsassistent til Retspsykiatrisk lukket afsnit SL8, Psykiatrisygehuset Slagelse

Social- og sundhedsassistent til regionale afdeling for Retspsykiatri (RAR) lukket afsnit SL8.

Vi søger social- og sundhedsassistenter, der vil være med til at tegne psykiatriens fremtid. Du vil blive en del af vores allerede veletablerede plejeteam. I afsnit er der bl.a. ansat læger, AC´er, socialrådgiver og psykologer, der støtter plejegruppen i at løse opgaven. Vi vil fortsat gerne have et stærkt afsnit og søger derfor social- og sundhedsassistenter, der ønsker at være en del af en ambitiøs afdeling.

Vores rammer gør det muligt at tilbyde en meningsfyldt og sammenhængende behandling, der skaber trivsel for både patient og personale. Vi har organiseret os i selvkoordinerende teams, der tager beslutninger og koordinerer egne patientforløb. Vores udgangspunkt for behandling hedder ”OS” som er en forkortelse af Opgavestyret. Vi arbejder faktabaseret og ud fra grafiske udtryk, der underbygger vores behandlingstiltag.

Vi løser de opgaver, der ligger indenfor sygehusets arbejdsområde, og patienttilgang, arbejdsform og ledelse er hos os baseret på grundlæggende ide om, at det vi gør skal skabe værdi for patienterne og bidrage til rehabilitering.

SL8 behandler primært patienter med dom til anbringelse og som har behov for indlæggelse med henblik på stabilisering eller rehabilitering.

Vi forventer, at du som social og sundhedsassistent kan være med til at understøtte vores datastyrede tilgang til opgaveløsning, og at du har en konstruktiv tilgang til problemløsning. Du skal planlægge patientforløb i samarbejde med læger og det øvrige team. Det er et krav, at du deltager i kompetenceudviklende kurser, vores psykofysiske træningsprogram, supervision, hjertestopundervisning og brandbekæmpelsesprogram.

I Afdeling for Retspsykiatri forekommer fysisk håndtering af patienter, hvilket du skal gøre dig overvejelser om, inden du søger. Sikkerhed er et spørgsmål om gensidighed. Vores topmoderne sygehus gør det muligt at skabe meget sikre og trykke rammer for både patienter og personale.

Vi søger social- og sundhedsassistenter, der tør udfordre fagligheden i samarbejde med sine kolleger og som har lyst til at bidrage til udviklingen af retspsykiatrien. I afsnittet vil du få forskellige faggrupper som din nærmeste kollega, herunder Plejere, Social- og Sundhedsassistenter, Pædagoger, Fysioterapeuter, Ergoterapeuter, Sekretær, Socialrådgiver, Psykolog og Læger, da de alle er ansat i afsnittet. Sammen skaber vi rammerne for en moderne behandling.

Rammer for stillingen

Hvad angår planlægning arbejder vi ud fra et noget for noget princip. Det skal forsøge at tilgodese personalets individuelle behov og samtidig opretholde driften af afsnittet. Sygehuset har ALTID åbent. Anciennitet og tidligere ansættelsesforhold vil indgå i en samlet vurdering, men er ikke altafgørende. Vi er fagligt stærke, og kan derfor klæde dig på til opgaven, men vi forventer, at du er bevidst om egne grænser, og at din menneskelige ”rygsæk” er gearet til arbejdet på et intensivafsnit.

Stillingen er ledig fra 01.06.2018 eller efter aftale, vi søger social- og sundhedsassistenter, 32 eller 37 timer om ugen i skiftende vagter, der arbejdes hver anden arbejdsweekend og med mulighed for vagtforskydning.

Retspsykiatrien Region Sjælland består af tre lukkede afsnit SL8 med 14 pladser, SL10 med 12 pladser, SL11 med 12 pladser samt et retspsykiatrisk opsøgende team. Sikringsafdelingen med tre afsnit á 10 pladser.

Vil du vide mere om stillingen eller lave aftale om et uforpligtende besøg i afsnit SL8, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mathilde Kristensen, mjkr@regionsjaelland.dk eller teamkoordinator Anni Larsen, aslr@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist 06.05.18

Ansættelsessamtaler finder sted løbende

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

SSA - Smedegade plejecenter

Slagelse Kommune

Slagelse
Beboerne på Smedegade plejecenter mangler en engageret og faglig dygtig social og sundhedsassistent 32-37 timer ugentligt pr. 1. juni 2018De har brug for netop dig, til at hjælpe dem med at udfolde det levede liv og her ud fra planlægge den pleje og...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Social- og sundhedsassistent til Retspsykiatrisk lukket afsnit SL11, Psykiatrisygehuset Slagelse

Region Sjælland

Slagelse
Ønsker du at kommunikere med mennesker og ikke til mennesker? Ønsker du en arbejdsplads, hvor trivsel og arbejdsglæde vægtes højt? Ønsker du en arbejdsplads, hvor sikkerhed er i fokus? Så mangler vi dig til Afsnit SL11, Afdeling for Retspsykiatri. A...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

SSA til nattevagt i Rehabiliteringshuset på Blomstergården

Slagelse Kommune

Slagelse
Pleje- og rehabiliteringsboligerne på Blomstergården søger ny kollega i nattevagt.Vi søger en social- og sundhedsassistent, 28 timer i fast nattevagt. Stillingen er fra 1. juli 2018 eller efter aftale. Der arbejdes 7-7 med vagt i lige uge.Blomstergå...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:20. maj 2018

Social- og Sundhedsassistenter søges til Brommeparken

Filadelfia

Kalundborg
Bostedet Brommeparken døgntilbud søger social- og sundhedsassistenter med tiltrædelse 1. juni 2018 eller snarest muligt derefter. Fast stilling på 30,5 timer pr. uge i skiftende vagter mellem dag og aften. Der skal forventes arbejde hver 2. weekend ...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Så kom muligheden for at blive ansat som Social og sundhedsassistent på Stormly, Juelsminde

Filadelfia

Vil du være med til at udvikle og rehabiliterer vore dejlige beboere i en ramme hvor du selv kan være med til at præge tingene, så kan det være at du er vores nye kollega Vi er et hus, hvor traditionerne finder plads i nytænkningen, og vi lægger væg...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018