Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til Seniorcenter Møllegården

Seniorcenter Møllegården søger ny kollega, der er uddannet social- og sundhedsassistent. Er det noget for dig?

Vi vægter arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi holder af vores arbejde og interesserer os for hinanden. Det giver en god hverdag med kolleger og beboere – fyldt med smil og humor. På Møllegården arbejder vi personcentreret med udgangspunkt i Tom Kitwoods teori. Din opgave er derfor at skabe bedst mulig trivsel for beboerne med afsæt i den enkeltes ønsker og behov. Du interesserer dig for beboerens livshistorie og er god til at involvere både beboere og pårørende i dit daglige arbejde. Se hvad det betyder for dig i det daglige hér (https://signatur.frontlab.com/Gladsaxe/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=6a609e747ef04f8f957cecf1ae083021.PDF).

Vi lægger vægt på, at
Du har en høj faglighed. Du er uddannet social- og sundhedsassistent, og du elsker dit fag. Efter oplæring af en af vores sygeplejersker har du selvstændigt ansvar for medicindosering. Du giver injektioner, laver stomi- og kateterpleje, giver øjendråber, behandler sår mv. Du sørger for løbende at dokumentere, det du gør, og det du observerer.

Du tænker og handler personcentreret. Du har fokus på beboeren i tanke og handling og er optaget af at give beboerne en levende hverdag med omsorg og tryghed samt aktivitet og bevægelse. Du tænker og handler med andre ord rehabiliterende i samarbejdet med den enkelte beboer.

Du bidrager positivt til det tværfaglige samarbejde. Det betyder, at du er god til at bruge dine egne kompetencer, men samtidig kan se, hvor du kan have glæde af at samarbejde med sygeplejersker, terapeuter, aktivitetsmedarbejdere, ernæringsassistenter, rengøringspersonale m.fl.

Du tager medansvar for et godt arbejdsmiljø. Du er god til at holde fokus på det, der fungerer, og er åben og anerkendende i din kommunikation. Du evner at se tingene fra andres perspektiv.

Vi tilbyder dig

Et omfattende intro-, mentor- og oplæringsforløb. Vi sørger for, at du får den nødvendige introduktion og oplæring. Du får en mentor, du kan bruge som faglig og kollegial sparringspartner, ligesom du får tilknyttet en kontaktsygeplejerske, der i tæt samarbejde med din daglige leder og mentor er ansvarlig for din sygeplejefaglige udvikling.

Gode muligheder for at udvikle dine kompetencer. Du kan bl.a. deltage i vores åbne undervisning, hvor du får den sidste nye viden inden for forskellige faglige områder, fx demens, palliation, sårpleje mv.

God balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi udviser høj grad af fleksibilitet for at imødekomme dine ønsker og behov ift arbejdstider.

En mangfoldig arbejdsplads. Hos os arbejder du sammen med mange forskellige fagligheder samt mange forskellige nationaliteter og kulturer.

Der er tale om en fast stilling på 32-35 timer om ugen (dagvagt med enkelte aften- eller nattevagter samt arbejde hver 3. weekend). Tiltrædelse snarest muligt.

Hvis du synes, jobbet lyder spændende, er du velkommen til at kigge forbi. Ring og aftal et tidspunkt med daglig leder Suzanne Staal Jensen på 3957 4710. Hér kan du også få flere oplysninger om jobbet, eller du kan søge mere information på vores hjemmeside (http://www.gladsaxe.dk/mollegaarden).

Du kan læse mere om opgaverne som social- og sundhedsassistent her (https://signatur.frontlab.com/Gladsaxe/Jobs/WebAdFile.aspx?Id=ab63e37847f046c9b7c1ee53eb534f10.pdf).

Send din ansøgning via linket senest den 21. februar 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi indkalder til samtale løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her