Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til socialpsykiatrisk botilbud

CareMatch søger for kunde, Nordsjælland - 


Vi søger en social- og sundhedsassistent, gerne nyuddannet, der vil lære og uddanne sig i socialpsykiatrien. Der er weekendvagt hver 3. weekend eller efter aftale.


Kontaktperson
Du bliver kontaktperson i forhold til enkelte beboere, og arbejder ud fra beboerens behov og ressourcer. Opgaverne er relationsarbejde med støtte af beboere.

Aktiviteter og rehabilitering
Arbejdet er aktiverende og rehabiliterende og altid med henblik på sundhedsfremme for den enkelte. Du deltager i det pædagogiske måltid og har tværfagligt samarbejde om beboerne med socialpædagoger, sygeplejersker og eksterne samarbejdspartnere.

Derudover deltager du i nogle af vores mange projekter og arbejdsgrupper.

Din personlige og faglige profil
Vi sætter pris på dine faglige kvalifikationer. Vores teoretiske grundlag er bl.a. empowerment, ADL-træning, miljøterapeutiske principper, social recovery m.fl.

  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent
  • Du er villig til at tage ansvar for din egen udvikling
  • Du sætter det tværfaglige og daglige samarbejde i højsædet
  • Du kan dokumentere

Om arbejdspladsen
Vi er et socialpsykiatrisk botilbud for psykisk syge borgere, som er over 40 år. Målgruppen er borgere med almene psykiske lidelser og med betydelige og varige psykiske, sociale og eventuelle fysiske funktionsnedsættelser.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi deles om ansvaret. Ledelse og medarbejdere er fælles om at udvikle et godt og sundt arbejdsmiljø. På den måde er vi sammen om et professionelt, socialpsykiatrisk botilbud for både beboere og medarbejdere.

Timeantal
Stillingen er på 32 eller 37 timer/ugentligt. Der er en række personalegoder tilknyttet stillingen, såsom sundhedsforsikring, frokostordning, motionsrum, julegaver m.m. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om NY Løn.

Yderligere information
Vi opfordrer til at du kontakter Mads Henriksen på 42484042 eller mlh@carematch.dk og får en samtale om mulighederne eller søg med dit CV og din motivation. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi kigger på dem løbende.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.