Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social og sundhedsassistent til Team Rønne Nord

Hjemmeplejen Team Rønne Nord søger 1 social- og sundhedsassistenter

1 Social- og sundhedsassistenter til fortrinsvis dagvagt d.1.6.2021 på 30-37 timer i gennemsnit pr. uge. Med weekendvagter hver anden weekend

Hjemmeplejens forventninger til dig er, at du:

 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • kan arbejde i respektfuldt samarbejde med borgere og deres pårørende
 • kan arbejde selvstændigt indenfor dit fagområde
 • kan indgå i tværfagligt samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere

Som ansat i Team Rønne Nord har du mange glade faglærte kolleger.

 • Vi prioriterer en høj grad af faglighed, som vedligeholdes og udvikles ved bla at sparre med og hjælpe hinanden på tværs.
 • Vi er grundige og omhyggelige. Og samarbejder godt, med at hjælpe hinanden og derved bidrage til et fantastisk arbejdsfællesskab og et godt arbejdsmiljø.
 • Vi har nogle skønne borgere og deraf mange forskelligartede og spændende opgaver hver eneste dag.
 • Vi arbejder med kerneopgaven ved at understøtte borgerens egne ressourcer, så der dannes mulighed for at borgeren kan leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.
 • Vi har et geografisk overskueligt område, hvor vi primært kommer rundt på cykler, så motion i arbejdstiden er sikret.
 • Vi ser os selv som et rummeligt og velfungerende team. 
 • og ser frem til at møde og samarbejde med dig i vores arbejdsfællesskab.

Hjemmeplejen kan tilbyde dig:

 • en spændende arbejdsplads, med mange forskelligartede opgaver en afvekslende arbejdsdag, hvor du er omgivet af engagerede og dygtige kollegaer og synlig ledelse indflydelse på egne arbejdsopgaver fokus på den gode historie grundig individuel introduktion til dine opgaver et arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på at dygtiggøre os, udfordre og udvikle os og levere en professionel hjemmepleje til vores borgere
 • er stabil og har en positiv tilgang til dit arbejdsliv
 • har fokus på faglighed, kvalitet og samarbejde
 • er fleksibel, engageret og udviser omhu
 • kan anvende IT på brugerniveau, gerne kendskab til Cura

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Ansættelsen er pr. 01-06-2021. Eller hurtigst muligt.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 19-04-2021. 
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 16
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sonja Marie Bønk på 56927261 eller 30180754. Eller pr. mail sonja.boenk@brk.dk

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.
Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads 
Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.