Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og Sundhedsassistent Til Team Sydøst

Er du SSA’en som vil være med til at styrke teamet og dine kollegaer? Foretrækker du at arbejde i et lille team, hvor vi er nærværende over for hinanden? Så har vi lige nu en ledig stilling som SSA!

Velkommen til Team Sydøst
Vi er placeret tæt ved motorvejen i Rødby og er et udekørende team med en stor geografi i den sydlollandske natur. Hos os kan du opleve alt fra Lalandia til Herregårde. Vi har høj faglighed og en ledig stilling som udekørende social og sundhedsassistent, som venter på at blive besat af dig!
 
Hos os i Team Sydøst er hver dag en ny og spændende dag. Vi er fagligt engagerede og lægger stor vægt på, at alle i teamet leverer. Vi har en helt unik og enestående kultur med de bedste sociale relationer – krydret med en stor del humor. Vi oplever ledelsesmæssig opbakning i vores faglige drøftelser og vi ønsker at gøre hinanden fagligt gode via åbenhed, sparring og inddragelse.
 
"For mig handler ledelse om at opnå resultater sammen med - og gennem - mine medarbejdere. Jeg bedriver ledelse gennem tillid og åbenhed, herved opnås et godt læringsmiljø" Siger Teamleder Britt Dura Jensen, der har været ansat siden 2008

Din hverdag
Vores planlægger Rikke sørger for at tilrettelægge din dag i samspil med dig, dine kollegaer og din teamleder Britt. Alt sammen ud fra borgernes hverdag, ydelser og aktuelle behov.
Du bliver en del af vores ugentlige tavlemøder, hvor vi drøfter patientsikkerhed og sikrer et godt borgerforløb. Når du er klar til det, vil du bistå med tilrettelæggelsen og afholdelsen af tavlemøder, alt efter dine øvrige opgaver i hverdagen.
 
Vi er et godt sammentømret team, men vi vil ikke nøjes og vi mangler dig, der ønsker at udøve kompleks- og helhedsorienteret pleje, hvor vi sammen arbejder på at sammensætte det helt rigtige borgerforløb. Du vil få stillet en tjenestebil tilråde til din opgaveløsning.
 
Vores forventninger til dig:

  • Du er uddannet social- og sundhedsassistent med gyldig autorisation.
  • Du er fagligt velfunderet.
  • Du er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket.
  • Du evner at arbejde både selvstændigt og tværfagligt.
  • Du er fortrolig med elektronisk journalføring.
  • Du er god til at begå dig blandt borgere, pårørende og kollegaer ud fra en anerkendende og pædagogisk tilgang.
  • Du er mødestabil, fleksibel og positiv.
  • Du har gyldigt førerbevis til bil.
 
Du kan læse mere om stillingen i Job- og personprofil for Social- og sundhedsassistenter samt se organisationsdiagram for Ældre & Sundhed i Lolland Kommune.

Kom med ombord!
Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer både på jobbet og på kurser. Du får gode kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen, og de er parate til at give dig gode råd og sparring ift. opgaveløsningen. Hos os vil du opleve tværfagligt samarbejde, fordi vi tror på, at det giver de bedste resultater.

Du vil som vores nye kollega deltage på et internt introduktionskursus, samt få en grundig introduktion til vores organisation i praksis. Der er gode muligheder for at tilpasse dit arbejdsliv med privatlivet i dialog med din teamleder, så du får mulighed for at få en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.  

Fagligheden er i top
Vi vægter den innovative tilgang til opgaveløsningen med stort fokus på patientsikkerhed i det daglige. Dette med udgangspunkt i retningslinjerne i Den Danske Kvalitets Model (DDKM) og I Sikre Hænder (ISH) samt praktisk procedure i sygepleje (VAR). Vi har stort fokus på eget og kollegaers arbejdsmiljø og er arbejdsmiljøcertificeret. Klik på de forskellige links, hvis du vil læse mere herom.

Løn og ansættelsesvilkår
Der medfølger mange rettigheder og fordele ved at være ansat i det offentlige, som fx overenskomstforhandlet løn, gode pensionsordninger, 6. ferieuge, særlig feriegodtgørelse, barsel med løn, 2 årlige omsorgsdage pr. barn under 7 år og overenskomstbestemte seniordage.  

Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse. Løntillæg ud fra fleksibilitet, erfaring og arbejdstidsaftale.

Som udgangspunkt bliver din arbejdsuge på 32 timer, men vi er imødekommende, hvis du har behov for at tilpasse din arbejdstid, så den hænger sammen med din livssituation.

Det skal bemærkes, at der inden ansættelse vil blive rekvireret straffeattest.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingerne er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Britt Dura Jensen på tlf. 2323 9931.

Ansøgningsproces
Samtaler forventes at blive afholdt i uge 40. Tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale.

Holder du – lige som os – meget af at hjælpe andre mennesker, så glæder vi os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.