Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent til vikariat

På Stokholtbuen i Hus 19 søger vi dig i et barselsvikariat 37 timer ugentligt frem til januar 2022 med mulighed for forlængelse.

OM DIG
Vi ønsker os en holdspiller, som også finder ro i individuelle opgaver. Man får 1-2 borgere, som man får ansvaret for i løbet af dagen og støtter dem i at komme igennem deres dagsprogram.

DEN SUNDHEDSFAGLIGE DEL (30%) AF DIT ARBEJDE I HUS 19
Vi arbejder med helhedspleje, hvor du ud over den personlige pleje også skal varetage de delegerede sygeplejeopgaver samt den sundhedsfaglige dokumentation, der foregår i omsorgssystemet Nexus. Vi har som gruppe ugentlige beboermøder i Ressourceteamet, hvor vi gennemgår de indsatser der arbejdes med. Herudover har du møder på tværs af Stokholtbuen med alle dine sundhedsfaglige kollegaer og sygeplejerske hver 4. uge.

Du skal dosere medicin en gang om ugen i samarbejde med din lokale kollega, som også er Social- og sundhedsassistent.

OM OS
Stokholtbuen er et helhedsorienteret botilbud for borgere med funktionsnedsættelser inden for Autismespektrummet.
Vi brænder for borgernes livskvalitet, hvilket kan mærkes i dagligdagen. Det gør, at man altid har lyst til at yde lidt ekstra for at borgerne får den bedst mulige dag, samt møder ind med et smil.

Vi er en tværfaglig gruppe, som består af socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter og omsorgsmedhjælpere. Derudover kommer der fysioterapeuter, musikterapeuter, ledsagere m.m. i huset i løbet af ugen. Derfor får du som medarbejder i hus 19 også en bred faglig viden, hvis du tør at stille dig nysgerrig og stille undrende spørgsmål. Vi elsker nysgerrighed.

I personalegruppen anerkender vi forskellighederne i alles uddannelse samt lærer af hinanden. Derudover får du på sigt et kursus i neuropsykologi og pædagogik igennem Stokholtbuen.

Der bor en blandet gruppe borgere i alderen mellem 22-72 år. Borgerne har begrænset eller intet verbalt sprog. Borgerne er dog tydelige i deres nonverbale kommunikation og er rigtig gode til at vise dig fysisk, hvad de ønsker at få støtte til.

Hus 19 består både af rolige dage, hvor vi skåler i kaffe, men også dage med guitar, musik og busture ud af huset. Derfor er det en fordel at være omstillingsparat, da dit mindset skal indstilles efter borgernes dagsform. Derudover skal man kunne rumme en forskellige lyde og musik, da mange af vores borgere nyder musikken i alle dens former.

Da vi er et helhedstilbud, kræver borgerne vores støtte hele døgnet. Det betyder også at vi aldrig har travlt, forstået på den måde at borgeren ikke skal ud af døren hver dag. Vi finder ro i borgernes dagsstruktur og forudsigelige rammer og følger deres flow.

VI ARBEJDER MED

  • Neuropædagogik og neuropsykologi
  • Autismepædagogik
  • Relationspædagogik
  • Sanseprofiler
  • Menneskesyn og etik
  • Borgers selvbestemmelsesret
  • Ressourceteamsmøder hver uge
  • Faglige konferencer 4 gange årligt
  • Personalemøder hver 14. dag
  • Obligatorisk E-learning kursus i medicinhåndtering.
Vi sikrer et godt tilrettelagt introduktionsforløb for alle nye medarbejdere. Man arbejder hver 2. weekend, har en uge med ca. 3-4 dagstjeneste og en uge med ca. 3-4 aftentjenester.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Du kan se en video om Stokholtbuen her: https://dreambroker.com/channel/ogoe4kxv/m73ozw72

ANSØGNINGSFRIST 14. MAJ 2021
Samtaler holdes den 18. maj 2021 fra kl. 8.00-16.00.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.