Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og Sundhedsassistent til vikariat på Hjertemedicinsk sengeafsnit 43-3, Holbæk Sygehus #pladstildig

Ønsker du i fællesskab med dygtige og top motiverede kollegaer, at være en del af hjerteteamet, hvor patienten, høj faglighed og samarbejde er i centrum – så er Hjertemedicinsk afsnit helt sikkert noget for dig.

Om Hjertemedicinsk sengeafsnit 43-3

Vi modtager patienter døgnet rundt. Primært AKS patienter, men også patienter med andre kardiologiske lidelser. Vi har 23 sengepladser i afsnittet. Patienterne er i gennemsnit indlagt ca. 2 dage, derfor er vores patientflow højt.

Afsnittet arbejder tæt sammen med akutafdelingen samt sygehusets øvrige afdelinger.

Jobindhold:

Som Social og Sundhedsassistent på afsnittet vil du sammen med en sygeplejerske varetage pleje og behandling af en gruppe på 8-12 patienter. Sygeplejen udføres i tæt samarbejde med patienten og det samlede pleje- og behandlerteam.

Vi lægger meget vægt på den gode kommunikation, både til patienter og pårørende samt internt i forhold til vores tværfaglige kollegaer.

Mødet med den akutte og komplekse patient giver mulighed for, at du kan anvende og udvikle dine sygeplejefaglige kompetencer indenfor stort set alle aspekter af sygeplejen.

Din profil:

 • Du har interesse for kardiologi og har lyst til, sammen med dine kollegaer, at bidrage til faglig udvikling.

 • Du kan vurdere behovet for og selvstændigt udføre grundlæggende sygeplejeopgaver.

 • Du har en sikkerhed i at arbejde indenfor dine ansvars- og kompetenceområder

 • Du lægger vægt på det gode arbejdsmiljø og bidrager til dette.

Du får:

 • Tilknyttet en daglig kontaktperson i introduktionsperioden, som varer ca. 4 uger.

 • Planlagt undervisning indenfor de første 4 uger.

 • Stillingen er et vikariat på 32-37 timer i skiftende vagter, dagvagt og aftenvagt. Vikariatet løber fra den 1. juni til 30. april 2022.

 • Vi arbejder hver anden weekend.

 • På afdelingen arbejder vi for at arbejdsliv og familieliv hænger sammen. Din vagt plan lægges efter ønske-princippet, så du får stor indflydelse på hvornår og hvordan du arbejder.

  Yderligere information:

  Er du blevet nysgerrig, har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at møde os? Så er du velkommen til at komme forbi afsnittet. Skriv eller ring til afdelingssygeplejerske Camilla Bendixen, tlf. 24 92 12 20

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.