Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske til primært aftenvagt, Hinnerup

Fast stilling som social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske på Hinneruplund

Hvis du er ude efter et job, hvor du kan få lov at udvikle dig fagligt og være en del af et stærkt arbejdsfælleskab, så søg denne stilling!

Er du uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske, og brænder du for at arbejde på et plejecenter med fokus på borgernes livskvalitet og hverdag, så er Hinneruplund stedet. Et plejecenter, hvor der både er fokus på rehabilitering og livets sidste fase. Stillingen er på 30 timer ugentlig, primært aftenvagter og enkelte dagvagter, samt arbejde hver anden weekend.

Hvem er vi
Hinneruplund er et velfungerende plejecenter med 63 boliger og et korttidsafsnit med 7 pladser. Beboerne bor i 7 mindre huse med køkkenet som det centrale midtpunkt. Medarbejderne arbejder i tværgående teams, hvor der er rig mulighed for sparring og udvikling på det faglige plan. Vores udgangspunkt er at sætte borgeren i centrum, og vi lægger vægt på, at der tænkes i kreative udviklingsmuligheder.

På Hinneruplund findes også et sundhedscenter og en aktivitetsafdeling, hvilket gør det til et meget levende og inspirerende hus. Vi er på en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, og hvor der er åbenhed for nye og kreative ideer.

Fokusområder
Vores samarbejde bygger på åbenhed og tillid og respekt for hinanden. Ud fra målsætningerne på ældreområdet i Favrskov, er vi en løbende dialog om de bedste løsninger hver dag. Vi vægter, at Hinneruplund er et godt sted at bo for beboerne, hvor de mødes med respekt, ligeværdighed, omsorg og forståelse. Det er beboernes hjem, og vi er her for at støtte dem og gøre den sidste tid så god og tryg som muligt. Vi arbejder altid ud fra rehabiliteringsprincipperne, i det omfang det er muligt.

Vores fælles arbejdsmiljø er vigtigt for os, så det er vigtigt, at du er teamorienteret. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og er medansvarlige i forhold til f.eks. vagtplanlægning og ferieafvikling.

Forventninger
Du skal ud over arbejdet i den enkelte klynge være fleksibel og kunne klare sygeplejefaglige opgaver i flere klynger, have et godt overblik og begge ben på jorden. Vi arbejder på at have et højt niveau i dokumentationen af vores indsats, hvorfor det forventes, at alle medarbejdere har fokus og interesse for dette. Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle miljøet i de enkelte klynger og på Hinneruplund som helhed.

Vi tilbyder
Som social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske på Hinneruplund vil man opleve en spændende og udfordrende hverdag, der er præget af, at det er mennesker med både fysisk og psykiske problemstillinger, som vi skal varetage plejen og omsorgen for. Det betyder, at man som social- og sundhedsassistent/basissygeplejerske vil få muligheden for at udvikle kompetencer løbende, og at man ofte vil møde borgere med nye problemstillinger.

Vi oplever en øget kompleksitet hos beboerne, og ved behov for behandling på hospitalet bliver indlæggelserne kortere og kortere. Det betyder øgede faglige krav om kontinuerligt at være opdateret på den nyeste viden.

Dine faglige kompetencer

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske
 • Du kan arbejde med socialpædagogiske tiltag f.eks. hos borgere med demens
 • Du kan varetage og koordinere pleje-/omsorgsopgaver
 • Du er fagligt velfunderet og nysgerrig på ny viden
 • Du skal kunne arbejde både selvstændigt, og tværfagligt inden for dit kompetenceområde.

Dine personlige kompetencer
 • Du er ansvarsbevist og god til at samarbejde med mange forskellige kolleger på tværs af faglighed
 • Du brænder for at skabe en god og indholdsrig hverdag for beboerne
 • Du er ansvarsfuld og samarbejdsvillig
 • Du er god til at skabe relationer
 • Du er i besiddelse af fysisk/psykisk overskud og har humor
 • Du kan håndterer udvikling og forandring
 • Du er en fleksibel medarbejder, der tager ansvar for arbejdspladsen.

Derfor – hvis du er engageret, nyder at arbejde tæt sammen med andre faggrupper og vil gøre en forskel for de ældre svækkede borgere – så er det dig, vi søger.

Vil du vide mere, så kontakt
Gruppeleder Louise Glassau Locki Folming, tlf. 29 44 08 31.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Sidste frist for ansøgning er 31. oktober 2020.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.