Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistentelev


Vi søger social- og sundhedsassistentelever til hold april 2018.

Har du lyst til at arbejde med grundlæggende sygepleje og rehabilitering i et helhedsorienteret borger- og patientperspektiv i det nære og det sammenhængende sundhedsvæsen?

Interesserer du dig for sundhed og sygdomsforebyggelse, så er uddannelsen som social- og sundhedsassistent lige noget for dig.

Som social- og sundhedsassistentelev i Gentofte Kommune arbejder du tværprofessionelt, og din hverdag vil være fyldt med interessante og udfordrende opgaver i samarbejde med ældre, syge og handicappede borgere/patienter.

Uddannelsen
Alle elever er sikret praktikplads i alle tre praktikperioder omhandlende sygepleje og rehabilitering i det nære sundhedsvæsen, psykiatrisk sygepleje og rehabilitering samt somatisk sygepleje og rehabilitering i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

Det er et krav, at du kan færdes sikkert på cykel i trafikken og benytter egen cykel og cykelhjelm i praktikperioden i hjemmeplejen.

Løn- og ansættelsesforhold
Uddannelsen er tilrettelagt med 37 timer om ugen og kan være fordelt på dag-, aften- og nattevagt (også søn- og helligdage). Ansættelsen er tidsbegrænset, hvilket betyder, at du er ansat så længe, som uddannelsen varer. Du får løn under både teori- og praktikperioderne. På grundforløbet er du berettiget til SU.

Ansøgningsskema og dokumentation
Du søger stillingen online ved at klikke på ’Gå til ansøgningsformular’ øverst til højre på denne side. Ansøgningsskemaet (som kan hentes her) skal udfyldes og uploades i feltet ’Ansøgning’, når du søger stillingen. Vi ansætter løbende. Ansøgningsfrist er den 25. februar 2018.

Husk også at vedlægge relevant dokumentation:

 • 9. klasses afgangsbevis samt dokumentation for øvrig skoleuddannelse gennemført efter 9. klasse
 • Personlig uddannelsesplan
 • Evt. grundforløbsbevis for grundforløb 2
 • Evt. social- og sundhedshjælperbevis
 • Dokumentation for arbejdserfaring.

 • En ansættelse i Gentofte Kommune er betinget af, at du kan fremvise en tilfredsstillende privat straffeattest. Hvis du ikke er dansk statsborger, skal du også kunne fremvise gældende opholds- og arbejdstilladelse.
  Yderligere information
  Du kan læse mere om uddannelsen og adgangskrav på vores hjemmeside via dette link: http://www.gentofte.dk/da/Om-kommunen/Job/Uddannelse-i-kommu,nen/Social-og-sundhedsassistentelev


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her