Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistentelev i Middelfart Kommune

Skal du være en af vores kommende social- og sundhedsassistentelever?
August 2020 starter det næste hold til social- og sundhedsassistent på Social- og sundhedsuddannelsen. Middelfart Kommune optager 14 elever til dette hold.

Du har mulighed for at søge om ansættelse, som social- og sundhedsassistentelev i Middelfart Kommune, ved at benytte det elektroniske ansøgningsskema. Ansøgningsskemaet findes ved at trykke på ”send ansøgning”.

Ansøgningsfristen er den 14.04.20 og vi afholder ansættelsessamtaler den 27.,28., og 29.04.20.

Uddannelsen til social- og sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik og varer 2 år 9 mdr. og 3 uger, hvis du er under 25 år ved uddannelsesstart. Hvis du er over 25 år varer uddannelsen 2 år 8 mdr. og 3 uger. Skoleperioderne foregår på Social- og sundhedsskolen Fyn og praktikperioderne i kommunernes ældrepleje, psykiatri og på sygehuset/OUH.
Under din uddannelse er du garanteret en praktikplads og vi arbejder hele tiden med at skabe de bedste læringsrammer for den enkelte elev på praktikpladsen.

Forventninger til ansøger
Du skal tage udgangspunkt i det enkelte menneske, med en omsorgsfuld, serviceminded og imødekommende adfærd. Det er vigtigt at du kan samarbejde, planlægge og koordinere din sygepleje professionelt.
Du skal kunne arbejde i teams, være selvstændig og gå til opgaverne med positiv energi.
Desuden lægger vi vægt på at du er nysgerrig, kan reflektere over praksis og har lyst til at arbejde i et miljø hvor ingen dage er ens.

Ved ansættelse skal du fremvises en straffeattest, som vurderes individuelt.

Adgangskravene til uddannelsen
Grundforløb GF2 – max 20 uger beregnet individuelt udfra bla. erfaringer og anden uddannelse
Bestået dansk D- niveau
Bestået naturfag på E- niveau
Kursus i elementær brandbekæmpelse
Kursus i grundlæggende førstehjælp / 12 timer
Gældende opholdstilladelse.

Uddannelsen til social- og sundhedsassistent er ændret pr. 01.01.17 og det er derfor ikke længere et krav at have en social- og sundhedshjælperuddannelse for at påbegynde en assistentuddannelse.
En social- og sundhedshjælperuddannelse vil afkorte uddannelsen med 5 mdr. og 3 uger.

Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene har du mulighed for at kontakte Social- og sundhedsskolens uddannelsesvejleder.

Løn: I henhold til gældende satser.
Er du over 25 år og har 1 års erfaring med pleje og omsorg inden for de sidste 4 år, med gennemsnitlig 24 timer pr. uge, er du berettiget til voksenløn. Har du mindst 8 timer gennemsnitlig, kræves 2 års erfaring for at opnå voksenelevløn. Dette skal dokumenteres i ansøgningen, hvis du søger om voksenelevløn.

Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål vedr. uddannelsen er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Lis Rasmussen lis.rasmussen@middelfart.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.